• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kizlaaarr yardim bu saç rengi nee*??

asecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
12
0
86
Aydın
Slm kızlar ben bu saç rengini çok beğendim ve evde kendim yapmk istiyorum.şuan röfle var saçımda.bana yardım ederseniz sevinirim.
imgres

49824998fk5.jpg

alttakini daha çok beğendim:sm_cool:

canım sitede küllü mango isminde bir arkadaş var ve bu işlerden çok iyi anlıyor..ona özel mesaj yaz istersen yardımcı olur... altta resim yok haberin olsun.. ;)

canım ben genelde kullu tonları ve kızıl tonlarını az çok bılıyorum . bu rengi pek bılmıyorum:) bılen arkadaşlar çıkar mutlaka.

küllü mango bişi sorcam:utangac:
yardımcı olursan sewinirim benim sacım koyu kahwe idi ben karamele boyadım voila ama kızıl kestane rengi bişi oldu.. dahada acmak istiyorum koyu sarı dore aldım loreal boyasam nasıl olur acaba sacımı boyayalı daha az oldu bikaçgün sonra boyamayı düşünüyorum.cvp bekliyorum iyi akşamlar..kaydirigubbakcemile4:a015:

küllü mango bişi sorcam:utangac:
yardımcı olursan sewinirim benim sacım koyu kahwe idi ben karamele boyadım voila ama kızıl kestane rengi bişi oldu.. dahada acmak istiyorum koyu sarı dore aldım loreal boyasam nasıl olur acaba sacımı boyayalı daha az oldu bikaçgün sonra boyamayı düşünüyorum.cvp bekliyorum iyi akşamlar..kaydirigubbakcemile4:a015:

canım saçındakı kızıllıktan şikayetcıysen dore renkler yerıne kullu tonları seç. birde saçının daha açık olmasını ıstıyosan kullandıgın boyanın peroksitini yuzde 6 lık yerıne yuzde 9 lukla değiştir. ama 2 hafta kadar bekleki aksın bıraz saçından boya

Bence bu saçın diplerinde de farklı tonlar var ve yapman zor. Kuaförde yaptır. Çıktı al ve kuaföre götür.

canım bn sac rengım bu.bu sacın altında sarı balyajlar oluyor.bıldıgın platın rengıı onun uzerıne lorealın akaju kahvesini boya arada sarı ışıltılar super oluyor

Back