Saç Rengi ve Saç Boyama kızlaaarr saclarımda hıc boya yok boyatmak ıstıyorumm yardımm (resimli)

dilosch89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
470
0
96
35
İstanbul
slmm kızlaaarr saclarımı boyatmak ıstıyorum ama duzlestırıcı ve masa kullandıgım ıcın kımyasallarla bıde yıpratmak ıstemıyorum.. organık boya alıp evdemı boyasam dıyorum renk karar veremıyorum..papatya suyuylamı acsam dıyorum kaslarım sıyah yakısırmı yıne karar veremıyorum..nolur bana yardım edın..ne renk yakısırr..ıslemı evde yapıcam ona gore onerıde bulunursanız sevınırımm kaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $ddd.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 87
  • $dddddd.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 73
canım saçların çok güzel bence hiç boyama

dermancımm cıddımısın yaaa:):) canımm sıyahta dusunuyorum aslında ama bak sımdı karar veremedım cok tesekkur ederımopuyorumnanaktan

saçların gayet iyi canlı ve parlak ama boyadıktan sonra onların hiç biri kalmıcak bide begenmeyip tekrar tekara boyamak isticeksin bence doğal hali gayet güzel lütfen elleme saçlarınıılmaz:yerimseniben

bacııım boyama saclarını valla cok guzeller.tenınle de cok uyumlu
bana deseler sacını hıc boyanmamıskı halıne donusturelım vallayı tamam derım bır daha da boyamam.

valla ben çok güzel gördüm pişman olursun boya saçı sertleştiriyor parlak göstermiyor sonra sürekli boyamak zorunda kalırsın bende boyamıyorum çok güzel ve parklak

kızlaarrr yaaopuyorumnanaktan cokk saolunnn..ıkna olmak uzereyımm:):) annemde bole dıyodu ama sızede sorıyım demıstımopuyorumnanaktan

kendinde saçlarında çok hoş bencede doğallığını ve parlaklığını hiç bozma...yaşında küçük sanırım ilerde boyamakdan bıkarsın inan...biraz daha böyle kullan .....

saçların çok güsel canım.bencede boyama.boya çok yıpratıo.boyarsan eğer bidaha bu güseliğini yakalayamazsın

bence sakın boyama..şahsen ben saçlarıma aklar düşene dek boyamayı düşünmüyorum..

bence sakın ama sakın boyama saçlarının rengi süper millet saçlarını böyle renk yapmak için kuaförden çıkmıyor ayrıca birdefa boyaya bulaştınmı saçlarını birdaha toparlayamıyorsun canım

canım saçlarının hem rengi, hem kalitesi muhteşem..sakın boyama..çok sıkıldıysan uçlarına hafif bi ışıltı verebilirsin..balyaj gibi..çok diil, sadece sıkıntını geçirecek kadar, ondan da sıkılırsan biraz kestirir kurtulursun..diplerine ya da tamamına dokunma derim..dediğim gibi saçların çok güzel maşallah...

zeynaa cok tesekkur ederimmm canım ya... butun yorumlar bu yonde gercekten bı kısı bıle boya demedı:):):) sızlerın fıkrıne guvenıyorum artık dogal renklı bır lens gbı ufak degsklıklerle gecrcem hevesimiii :kedi:

kesinlikle boyama hayatım saç rengin çok hoş emin ol boyayacağın renk bukadar yakılmazz bukadar tutturamazsın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…