• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlaaarr saclarımda hıc boya yok boyatmak ıstıyorumm yardımm (resimli)

ßencede boyama canım ya saçların çok güzel boyaya bulaşırsan yok dip gelicek yok o oldu bu oldu mahvedersin arkadaşın dediği gibi aralara balyaj atabilirsin hoş olabilir.. Yada papatya suyuyla gör aynı işlemi :)

saclarının rengi cok güzellll lütfen boyatma yasakkelime daha sonra kendi sac rengine dönmek istersin ama cok zor olur :(

ooy maşallah sana, ne güzel kızmışsın öyle :nazar:
bence papatyayla aç azcık saçlarını, bak bakalım hoşuna giderse ilerde ona göre açarsın
hem saçını yıpratmadan rengini değiştirmiş olursun, sonra baktın beğenmedin papatyayı bırakırsın döner kendi rengine a.s.

cokkk tesekkur ederimm kızlaaarrr :kedi: saolunn yorumlarınız ıcın valla bu kadar begenılcegnı dusunmemstmm cokk tesekkur ederımm saclarımın rengıne daha bı baska gozle bakyorum artık cok saolunnopuyorumnanaktan

bebişim yaa ööle tatlısın ki hiç bişi yapma saçına bence de. sarı sana uymaz canım, kaşların çok güzel ama sarı tonlarına koyu kaçar. hani kimyasal istemiosun ya, saçının rengi koyu, önce açmak gerekir kimyasalla. organik boya tutmaz öyle hemen, bi de turunculaştırabilir. papatya da açmaz saç rengini, koyu çünkü saçın. e kimyasala razı olsan da sürekli diplerden çıkcak kendi rengin, boya yenilenmek isticek, sonra kendi saçına dönmen imkansız olcak. hiç bozma bence de, dediğim gibi çok tatlısın zatenopuyorumnanaktan

budapest cokk tesekkurr ederımmm kafamdakı tum soru ısaretlerını cevapladıgın ıcınnnkaydirigubbakcemile2 cokk tesekkur ederımm guzel goruslerın ıcın tekrarrr:):):) valla dopıng gıbısınız kızlarrr:):):)

canım bencede harika saçların var, ipek gibi görünüyor. hiç boyama derim ben, öyle hoşki saçların beyazlayasıya kadar bu saç rengini kullanabilirsin.

ama illaki bi değişiklik istiyosan, aralara kendi saç renginden bi kaç ton açık gölgeler attırabilirsin. hem değişiklik olur, hemde saçlarında yıpranmamış olur. aralardada gölgelerin parlar.. zemuszemus

evet kendi saçların daha saglıklı ve cok guzel boyadıgında hep boya isteyecek surekli boyayacaksın hem paran hemde sacının guzelliği gidecek

bende 19 yasındayım daha önce boya yapmadım ama artık kendımde bi değişiklik istiorum...yardımlarınızı beklıorum:sm_confused::sm_confused:

canım bencede harika saçların var, ipek gibi görünüyor. hiç boyama derim ben, öyle hoşki saçların beyazlayasıya kadar bu saç rengini kullanabilirsin.

ama illaki bi değişiklik istiyosan, aralara kendi saç renginden bi kaç ton açık gölgeler attırabilirsin. hem değişiklik olur, hemde saçlarında yıpranmamış olur. aralardada gölgelerin parlar.. zemuszemus

canımmm cok tesekkurlerrr artık daha ılerde ıns dusunucm gölge yada balyajkaydirigubbakcemile5

Back