kizlaaarr hadi yeni yil cekilisine!!!!!

nissan

gidiyor yarInIm...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
2.798
96
Arkadaşlar her sene bir çekiliş yapıyoruz.Bu benim ilk çekilişim olacak umarım hersey guzel ve kazasiz olur :KK54::KK54:
Katılmak İsteyen arkadaşlarla bir liste yapalım ve çekiliş gününe kadar muhabbetimize buradan devam edelim :KK70::KK70:
Cekilişin nasıl yapilacak derseniz çekilişi yapan kisi olarak ben :KK53: isimlerin yazılı olduğu bir kura çekicem katılacak olanlar katılım bilgileriyle beraber adres bildirini de bana ozel mesaj olarak gonderecekler, çekilişi yapıp kimin kime hediye alacağını adresiyle birlikte bildireceğim,tabi kimsenin kimseden haberi olmayacak...:stop::stop:
Cekilişten sonra hediye alacak kisiye seciminde yardim saglamak amaciyla bir topik daha açıcam ve kendimizi tanıtıcaz.... :KK66::KK66:
Katılımcılar Adres,Ev telf ,Cep numarası ve adını soyadını vermek zorundadır
kişisel bilgilerini paylaşmak istemeyen katılmasın
hiçbir yerde ve hiçbir şekilde bilgileriniz kullanilmayacaktir ve ben de saklı kalacaktır.

İsteyen herkes katılabilir amacımız tanışmak, vakit geçirmek ,hediyeleşip ufak bir hatira bırakmak..

Dip not : Kargo problemi dolayısı ile yurtdışı katılımı yoktur ve en önemlisi msj sayısı az olanlar listeye adını yazdırmasın lütfen... :KK12: :KK12:

Cekilise katilcak olan arkadaslar hediye konusunda bir kisitlama olucak en fazla 3 adet hediye alicaz biri tabiki yeni yilin vazgecilmezi olan kirmizi don,diger hediyelerde partnerinizin sevdigini belirtigi seceneklerden secip alicaz

Kizlar tanitim topigimizi de actim buyrun tanitin bakalim kendinizi :KK66:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-guzel-hatunlarinin-tanitim-topigiii.773750/

Katilimcilar

sbls
cici35

nissan
vazgecilmezim
benderin
cagla2525
esmersirine
atalante
msozcelk
cassia
mutlulukbenihicbirakma
fulya1234
yagmurzerresi
ozgee_34

Son düzenleme:
:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

hii hoooo bensizz olurmuu tabisii olmazzz bende varımm canoo

beni kırmadıgın için çokkkk teşekkürler :KK19:

oo maşallah açılmış çekilişlr
kızlar her sene konunun müdavimi olmama karşın bu sene katılamıycam malesef
malumunuz hamileyim ve doğumum tam yılbaşı zamanına denk geliyor
yeterince hazırlık yapamam ve mahçup olurum
size iyi çekilişler
cici canım davetin için çok teşekkür ederim çok naziksin öpüldünüz

size iyi çekilişler

ama olmadıı kiiii =( ya zaten kurallar daha sıkı =) 2 eşya alıncak yaparsın senn esraa olmazsan olmazz kiiii

size iyi çekilişler

saglik olsun canim
bu arada hayirli olsun tatlim allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin:nazar::nazar:

ama olmadıı kiiii =( ya zaten kurallar daha sıkı =) 2 eşya alıncak yaparsın senn esraa olmazsan olmazz kiiii
canım benim sağol ama gerçekten bu sene zor biraz size iyi eğlenceler
saglik olsun canim
bu arada hayirli olsun tatlim allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin:nazar::nazar:

nissancım çok teşekkür ederim canım benim

esracım canım çok sevındım sağlıkla kucağına alırsın ınş güzel haberlerini bekliyoruz tüh keşke girseydin bebeğinden şimdiden alışmış olurdu bu heycana maratona:)))

esracım canım çok sevındım sağlıkla kucağına alırsın ınş güzel haberlerini bekliyoruz tüh keşke girseydin bebeğinden şimdiden alışmış olurdu bu heycana maratona:)))

canım çok teşekkür ederim sağolasın
gerçekten pek zamanım yok bu ara hemde sağlık sorunlarım var
ama takipteyim arada muhabbete gelirim

X