• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kizlaaar :(

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
34
Merhabalar iki gun once evlenme teklifi aldim :))) istemeyi sinavdan sonraya birakalim dedik (mayis sonrasi ) babama nasil soylicem :KK43:( cok utaniyorum teyzelerime bile soyleyemedim bir annem :) yuzugumu tirim tirim sakliyorum :)) bir de kafama bir sey takildi soz olursa sozde yuzuk takiliyor mu ya ? Tektasim var alyans nisanda taklyo sozde noluyo

Merhabalar iki gun once evlenme teklifi aldim :))) istemeyi sinavdan sonraya birakalim dedik (mayis sonrasi ) babama nasil soylicem :KK43:( cok utaniyorum teyzelerime bile soyleyemedim bir annem :) yuzugumu tirim tirim sakliyorum :)) bir de kafama bir sey takildi soz olursa sozde yuzuk takiliyor mu ya ? Tektasim var alyans nisanda taklyo sozde noluyo
Canım sözde tektas takılır, nisanda alyans takılır
Alyans yerine bestas, ya da tamtur alabilirsiniz.
Hayırlı ugurlu olsun simdiden :anneadayı:

Canım sözde tektas takılır, nisanda alyans takılır
Alyans yerine bestas, ya da tamtur alabilirsiniz.
Hayırlı ugurlu olsun simdiden :anneadayı:
Tesekkur ederim .peki ben tektasi takarken ona bir sey taklmiyo dimi o tektasi geri vericm o zmn:KK15:

Bana tektaş sözde takıldı:KK200:
Hayırlı olsun inşallah :KK47:

Erkek ince söz yüzügü takıyor, evet tektasını vermen gerekecek, sonucta onlar takacaklar söz günü :KK66:
E nisanda da takacak sonucta 2 alyansmi oluyor kendilerimi aliyor onuda ay hicbr sey bilmiyorm ben :)))

E nisanda da takacak sonucta 2 alyansmi oluyor kendilerimi aliyor onuda ay hicbr sey bilmiyorm ben :)))
Nisanda söz yüzügünü cıkarıp alyansını takacak sen de alyansını tektasın üzerine takacaksın
Ben de bilmiyordum kuzenimden ögrendim :KK19:

Son düzenleme:
Nisanda söz yüzügünü cıkarıp alyansını takacak sen de alyansını tektasın üzerine takacaksın
Alyans yerine bestas öneririm ben öyle yapacagım insallah
Ben de bilmiyordum kuzenimden ögrendim :KK19:
Tektasim var ama bestas yanina olmaz herlde tesekkr ederm bilgilendrme icin :))

Ay bende söyleyemiyorum babama kimseye ya gelmek istiyorlar acayip çekiniyorum bisi der diye :oops:
Aslinda diyecek bir sey yok ama bizim yasimiz isimiz tamam bilmiyorm ben tek olmanin dezavantajlarini yasiyorum :))) ne zaman dusunuyosun

Canim bende nisanliyim onumizdeki ay nikanim var 2 ay sonrada dugunum benim sozumde alyans takildi nisanlimda tektasi takti ayri o sizin isteginize kalmis birazda nasil istiyosaniz oyle takin yuzugu ☺ babana soleme konusunada gelirsek bende soyleyememistm cok utanmistim yengeme solemistm babama o solemistii ☺ sende daha kolay acilabilicegin birine sole o solesin babana

Canim bende nisanliyim onumizdeki ay nikanim var 2 ay sonrada dugunum benim sozumde alyans takildi nisanlimda tektasi takti ayri o sizin isteginize kalmis birazda nasil istiyosaniz oyle takin yuzugu ☺ babana soleme konusunada gelirsek bende soyleyememistm cok utanmistim yengeme solemistm babama o solemistii ☺ sende daha kolay acilabilicegin birine sole o solesin babana
Uyku falan kalmadi mayisa kadar kabus gorcem heralde hayirli olsun sizede :))

Oncelikle Merhaba. Babanıza sizin değilde ilk önce bir başka yakınınızın söylemesi daha dogru olur.
Benimkini ilk Amcam la yengem söyledi sonra babam beni yanına çağırdı ve konu böylelikle acilmis oldu.

Sözde sadece tektaş takılıyor Alyans nişan da takılır canım.

Oncelikle Merhaba. Babanıza sizin değilde ilk önce bir başka yakınınızın söylemesi daha dogru olur.
Benimkini ilk Amcam la yengem söyledi sonra babam beni yanına çağırdı ve konu böylelikle acilmis oldu.

Sözde sadece tektaş takılıyor Alyans nişan da takılır canım.
Tesekkur ederimde niye bu kadar stres oldum bilmiyorum :)) her hece kabus goruyorm babam istemiyo falan :))) zaten annem az cok anlatmis durumu oyle dedi o da bekliyo ne zaman soylerim diye sanirim :)

Tesekkur ederimde niye bu kadar stres oldum bilmiyorum :)) her hece kabus goruyorm babam istemiyo falan :))) zaten annem az cok anlatmis durumu oyle dedi o da bekliyo ne zaman soylerim diye sanirim :)
Strest yapmakta haklısın bende çok kasmıştim kendimi babam istemeyen diye ama nasip olunca ağızları dilleri bağlanıyor işte.

Back