Kızlaaar yarın ameliyatım var :)))

Ayy çok sevindim canım senin adına . Direnlerin de çabuk çıkmış ne güzel . Benim 4 gün kalmıştı :)) dikiş kimstninki alınmıyor ama canım estetik dikiş atıyorlar. Sadece bazı doktorlar dikiş atmadan yapıştırma yöntemi ile yapıştırıyor kesi yerini. Ama onu dA her doktor tercih etmiyor . Vardır bi bildikleri :))

Demek bandajlara sarındın , bandajlı olmak da şaşırtıcı olacak şimdi senin içn , açıldıktan sonraki halini merak ediyorum çok , neler hissedeceksin :))
Evet canım direnlerin çok iyi dedi ilk gün,2.güne çıkarırız dedi daha rahat edersin...4 gün iyi sabretmişsin canm ben de o kadar alışmışım ki direnlere,ayaga kalkınca diren arıyorum tutacak hahah :KK70: :KK70: dikişlerim içten dikişmiş canım inşallah iyidir böylesi bilmiyorum ki....Bandajlarım ve üstünde ameliyat sütyenim var...Bir baskı hissediyorum sanki bandaj çıksa rahatlayacakmışım gibi...Senin bandajlar çıktıgında rahatlamışmıydın

Direnler cok aciyormu. Bu konuda cok sikayet duyuyorum
Hayır canım hiç öyle düşünme direnler senden bir parça gibi oluyor...Ama tabi çıkınca daha rahatlıyorsun...Direnleri çıkarmayı duymuşsundur acılı diye ama o da damar yolunu açmak kadar basit çıkıyor hiç gözün korkmasın...Sadece gerginlik hissi ve göğüs kafesindeki baskı canını acıtıyor...Kollarını kullanamıyorsun hareket kabiliyetin kısıtlanıyor...O da ilk günler öyleymiş..Gerçekten de her gün bir sonraki gün daha iyi hissediyorsun kendini

Evet canım direnlerin çok iyi dedi ilk gün,2.güne çıkarırız dedi daha rahat edersin...4 gün iyi sabretmişsin canm ben de o kadar alışmışım ki direnlere,ayaga kalkınca diren arıyorum tutacak hahah :KK70: :KK70: dikişlerim içten dikişmiş canım inşallah iyidir böylesi bilmiyorum ki....Bandajlarım ve üstünde ameliyat sütyenim var...Bir baskı hissediyorum sanki bandaj çıksa rahatlayacakmışım gibi...Senin bandajlar çıktıgında rahatlamışmıydın

Ben ameliyattan uyandığımda ameliyat sütyeni üzerimdeydi sonradan giydirmediler Yani, bende hiç bandaj yoktu . O yüzden bandajlı olmak nasıl bir duygudur bilmiyorum ama direnler çıkınca acayip rahatlamıştım tabii :KK70: bu arada bizim kızlara da gösterdim ama sana da göstereyim bu nasıl 325 cc :KK70:

Eklentiler

• IMG_8646.JPG
    IMG_8646.JPG
    160,1 KB · Görüntüleme: 226
Ben ameliyattan uyandığımda ameliyat sütyeni üzerimdeydi sonradan giydirmediler Yani, bende hiç bandaj yoktu . O yüzden bandajlı olmak nasıl bir duygudur bilmiyorum ama direnler çıkınca acayip rahatlamıştım tabii :KK70: bu arada bizim kızlara da gösterdim ama sana da göstereyim bu nasıl 325 cc :KK70:
doktorum giydirecektim ama bir yandan bandajlar bir yandan sütyen sıkmasın diye giydirmedim dedi...Her doktorun yöntemi farklı demekki :) Bu 325 cc ise biz neyiz :KK70: 325*2 bence bu :KK70:

Merhaba hayırlı olsun aramıza hoşgeldin çevre ye bende gitmiştim ne fiyat verdiler merak ettim? masal88 masal88

Oldum ameliyat bugun 2. gün bitiyo çok ağrım var ara ara ağlayıp pişman oluyorum sanki taş taşıyorum sırtım koltuk altım çok ağrıyo annemsiz wcye bile gidemiyorum:KK43:(

Ne güzel sonuctan memnun olmaniz harika bir duygu olmali

ben de istiyorum bu aralar fena taktım.
fakar olanlara bir sorum var
benim normalde regl'a 1 hafta kala goguslerım inanılmaz agrır dokunamam bile acısından
ameliyattan sonra da bu kotu etkıler mi

Ben ağrı işini anlamadım ağrı kesicilerle azaltamıyorlar mı? Bende Yen'i burun estetiği oldum o ağrısız geçiyor mesela. Bu neden böyle ki

Kollarımı fazla hareket ettiremediğim için ne yazıyorum nasıl yazıyorum inan ben de bilmiyorum canım :) Evet
Cnm doktorum 300 ü de denemiş 325 daha güzel durdu dedi :) uyanır uyanmaz kaç cc takıldı dedim hemşireye :KK70: direnlerim çıktı şimdi ağrı kesici yapacaklar taburcu olcam.. Dikiş yokmuş içten dikişliymiş yani dikiş aldırma gibi bir derdim de olmayacak... Bir diren bir dikiş çok korkuyordum...salı veya Çarşamba bandajlar sökülecek... Memeleri özgürlüğüne kavuşturacağız:KK70: ilaçlarımı da aldık düzenli kullanıcam cnm
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Darısı tüm isteyenlere inşallah :) suan ki durumunu merak ettim daha iyisindir inşallah. Bende kısmet olursa agustos gibi düşünüyorum meme estetiği... resim koydunmu. Koyduysan seni izleyebilir miyim. Bende de doku hic yok. Merak ettim nasıl durduğunu. Ben şuanki halimin resmini koydum

X