- 6 Mart 2013
- 659
- 843
Yarın Mecidiyeköy Çevre hastanesinde İlkay hüthüt'e ameliyat oluyorum...Kas altı (tam kas altı değil dedi kas zarı altını kastediyor sanırım yarın detaylı konuşacağız ameliyat öncesinde )mentor marka meme altı kesisi ile....1.65 53 kg....İlk görüşmeye gittiğimde 275 dedi...En az 300 istiyorum dedim...Forumda bir çok arkadaş ameliyattan sonra ''keşke daha büyük isteseydim'' dediği için hatta sonraki görüşmemizde 300 üstü istiyorum dedim mümkünse :))Benim için sorun yok ben istediğini takarım ama doğal durması önemli dedi...Nolur hocam dedim 300 üstü olsun 325 dedi....1 hafta önce konuştuğumuzda...Şimdi mesajlaştık vücuduma olabilecek protezin en büyüğünü istiyorum dedim 300 üstü olanlardanAdam yazık kıyamam 350 ye kadar protez istedim ameliyat öncesi de sabah konuşuruz dedi Napim yaa pişman olmak istemiyorum ameliyatıma saatler kalmış ben hala forumları okuyorum...Hala bilgi ve tecrübe edinmeye çalışıyorum...Bir kere ameliyat olacağız istiyoruzki en mükemmeli olsun...Gerçi sanırım ne olursa olsun şuanki halinden iyi olur da olsun isteklerimizi belirtelim o kadar acı çekeceğiz o kadar para ödüyoruz bunlar konuşulmalı değil mi kızlar 07:30 da yarın hastanede hazır bulunacağım çok korkuyorum Ama olmak zorundayım sırf gereklilikten oluyorum biraz göğsüm olsa asla bulaşmazdım bu işe ama yok Dualarınızı bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla