• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaar yardım

Namuzar

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
843
419
23
40
Sevgılı becerıklı hanımlar en sevdıyım yün elbısemı kuruturken yaktım sobada yanı sarı leke dusdu ve cıkaramıyorum.ne deneye bılırım?elbısemın rengı bej uffff cok sevdıyım elbıse nasıl yaptım(((

Hem yün elbise hemde soba o kadar kış geldimi yahu tüh neresiorası,ondan bişey olmaz canım ya belki bir armayla kapatabilirsin

Sevdiyim değil sevdiğim..

Yanığa çözüm yok..leke değil ki birşeyler kullanarak çıksın..

Elbıseyı çok seviyorsan kurtarmak adına oraya birşeyler dik.. Kamufle amaçlı,elbise benim olsa ondan başka bir elbise yaratırdım bu şekilde.

Yapcak bisey yok gibi görünüyor kisaltmayi deneyebilirsin uçta bi yerdeyse ya da kumas boyayla boya cnim

Sevdiyim değil sevdiğim..

Yanığa çözüm yok..leke değil ki birşeyler kullanarak çıksın..

Elbıseyı çok seviyorsan kurtarmak adına oraya birşeyler dik.. Kamufle amaçlı,elbise benim olsa ondan başka bir elbise yaratırdım bu şekilde.
Kusura bakma ben turk deyılım yabancı olarak bu kadar turkce bılmem bence kotu deyıl)))esım turk evet sadece ozel dokumaları var resmını yukluycem ona gore bana fıkır verırsın

Kızlar elbıse bu fıkırlerınız varsa soyleyın ne yapa bılırım buna
image.webp

O etek kısmının üstüne file tarzında örgü bir parça ekleyebilirsiniz. Veya örgü ipinden püsküller de olabilir. ama o leke çıkmaz.

Back