Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yurtdısındayım buraya kıs geldı bıle.temızleme yolu yokmu bunu?Hem yün elbise hemde soba o kadar kış geldimi yahu tüh neresiorası,ondan bişey olmaz canım ya belki bir armayla kapatabilirsin
Kusura bakma ben turk deyılım yabancı olarak bu kadar turkce bılmem bence kotu deyıl)))esım turk evet sadece ozel dokumaları var resmını yukluycem ona gore bana fıkır verırsınSevdiyim değil sevdiğim..
Yanığa çözüm yok..leke değil ki birşeyler kullanarak çıksın..
Elbıseyı çok seviyorsan kurtarmak adına oraya birşeyler dik.. Kamufle amaçlı,elbise benim olsa ondan başka bir elbise yaratırdım bu şekilde.
Bu cok acımasızcabildiginiz yakmişiniz ,
gecmis olsun...
yapacak tel sey ,yer bezi reyonuna ayirmak![]()
O lekenin yakınlarına 3-4 tane de sen kasıtlı yak. Ebruli desen gibi olsun.Kızlar elbıse bu fıkırlerınız varsa soyleyın ne yapa bılırım bunaEki Görüntüle 1639495
O lekenin yakınlarına 3-4 tane de sen kasıtlı yak. Ebruli desen gibi olsun.
Supersın.işte çözüm dedıyın boyle olur.kızlar sızı sevıyorum ıyıkı varsınızBuldum yanan kisim varya orayi kestir tersini diktir digee yuzu yanmamistir sanirim
Rica ederimSupersın.işte çözüm dedıyın boyle olur.kızlar sızı sevıyorum ıyıkı varsınız![]()