Kizlaaar lutfen acil bakar misiniz??

Bestemsu94

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
79
30
18
30
Kizlar hamileliyin 35.haftasindayim.Bu haftaya kadar hic catlagim olmadi.Fazla kilo almadim.5. aydan kremleri duzenli kullandim.Cildimi nemlendirdim ama son 3 gundur kirmizi kirmizi catlaklar olusmaya basladi.Ben cok takintiliyim ya bu konuda o yuzden cok dikkat ettim ama cildimin yapisindan herhalde olustu.Genetik olarak da annemde hic yok.Simdi size sorum.Son haftaya kadar bu olusan catlaklar buyur,uzar mi?Yenileri olusur mu?Nemlendirme islemini daha sik sik yapmaya basladim ama cok endiseliyim.Tedavisi de yok biliyorum.Bir de ben cok zayifdim hamilelikden once.Karnim cok asagida.Catlak olusan yer de karnimin tam asagisi.Bu yuzden de cildim daha cok gerilmis durumda.Dogum sonrasi gerginlikten dolay gozle gorulur halden daha az gorune hale gelir mi?

Derin olmayan belli belirsiz Çatlaklar lazer ile tedavi ediliyor. Bir doktor bazen ne yaparsan yap engel olamazsın çatlağa bazen hiç bir şey yapmadan çatlak olmaz yine de önlem almak önemli demişti. Bol su içiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…