- 13 Aralık 2020
- 775
- 643
- 53
- Konu Sahibi sedacamasal
Selam kızlar 3 yıllık evliyim evliliğimizin 6. Ayında eşimin sperm sorunu olduğunu öğrendik o gün bugündür çeşitli ilaçlar vitamin takviyeleri vs her yolu denedik en son 2020 eylülde varikosel ameliyatı oldu doktor aşılama yada tüp bebek için yaşınız genc dedi bu arada bence çok gencte değiliz 29-30 yaslarımız ama bu ayda olmazsa artık aşılama yaptırmayı düşünüyorum
Geleyim şuanki duruma yarın regl günüm iki gündür aşırı derecede ishal var karnım gurul gurul, baş ağrısı meme uçlarımda sızlama oluyor ki o sızı canımı çekiyor birde mide bulantısı var yine iki gündür regl öncesi hiç mide bulantım olmazdı. gebelikte genellikle kabız durumu olurmuş ama benim gibi olan var mı yada bu meme uclarının sızlaması falan regl öncesi de olur mu
Geleyim şuanki duruma yarın regl günüm iki gündür aşırı derecede ishal var karnım gurul gurul, baş ağrısı meme uçlarımda sızlama oluyor ki o sızı canımı çekiyor birde mide bulantısı var yine iki gündür regl öncesi hiç mide bulantım olmazdı. gebelikte genellikle kabız durumu olurmuş ama benim gibi olan var mı yada bu meme uclarının sızlaması falan regl öncesi de olur mu