Kına Gecesi kızlaaar gelin bakımm..

valla kayinvaldem bana sormadan herseyi almis benim kafamda baska seyler vardi ama olsun kinayi okdr derecede onemesemiyorum baska seyler var aklimda

kina tepsisi
kina sepeti
kina
mimlar
halay mendilleri

herseyı ben tek basıma cıkıpaldıgım ıcın sana yardımcı olabılırım.
kına sepetı
kına tepsısı
kına
duvak ve eldıven
avuc ıcı mumları(arkadaslarına)
avuc ıcı gulu(sana yakıldıgında ustune takman ıcın. olmakzorunda degıl ama ben aldım)
ıstersen maytaplar,mumlar,konfetiler(ben nolur nolmaz belkı ortammusaıt olur dıye onları da aldım)
bence hazır cıkmısken nıkah ıcın takı kurdelelerınızı de alsaydın ben erkek ıcın beyaz kendıme kırmızı aldım.kurdelelerın uclarına benımkıne gelınlık nısanlıma damatlık motıflerı almıstımınternetten onları yapıstırdım.bı de yıne hazır cıkmısken nıkah ve kına da gelenler yazsın dıye nıkah defterını de unutma ınternetten alacagım ben gıttıgıdıyorda 45 tl ve cok hoslar.tavsıye ederım.ben bıraz abartarak nıkah defterını ımzalayacagımız kalemı bıle hazırladım kalemı beyaz saten kurdela ıle sardım tepesıne de gelın-damat fıgurlerını yapıstırdım.gereksız gorunse de kucuk ama sırın seyler hepsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…