• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaar bilginize ihtiyacım var

hilalbb1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
35
7
36
31
Herkese merhaba ilk önce. Benim aralık ayında bir ilişkim oldu ve orgazm esnasında geri çekilme oldu, 24 saat dolmadan ella kullandım. 3 kere test yaptım negatif, 2 kere betahcg değerine baktırdım 0.100 çıktı her ikiside. Normal de benim anemi rahatsızlığım var ama adetimde de çok gecikme olmazdı fakat bu ay yaklaşık 4 gün gecikti ve karın şişliğim fazla. Adet belirtileri var ama bir türlü olamadım. Psikolojik mi etkiledim kendimi bilemedim. Bunun sebebine dayanarak gebelik riski var mıdır? Yada bilgili arkadaşlardan konu ile ilgili yorum yaparlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Herkese merhaba ilk önce. Benim aralık ayında bir ilişkim oldu ve orgazm esnasında geri çekilme oldu, 24 saat dolmadan ella kullandım. 3 kere test yaptım negatif, 2 kere betahcg değerine baktırdım 0.100 çıktı her ikiside. Normal de benim anemi rahatsızlığım var ama adetimde de çok gecikme olmazdı fakat bu ay yaklaşık 4 gün gecikti ve karın şişliğim fazla. Adet belirtileri var ama bir türlü olamadım. Psikolojik mi etkiledim kendimi bilemedim. Bunun sebebine dayanarak gebelik riski var mıdır? Yada bilgili arkadaşlardan konu ile ilgili yorum yaparlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Aralik ayından sonra baska iliski oldu mu

2 gün geciktiğinde tekrar gittim doktora o da aynısını söyledi canım. Yoksa ilişkim sonrasında adet tarihlerim
Aralık-16
Ocak-9
Şubat-6
Mart-6 bu şekilde. Bu ay tek sıkıntı oldu

Imkansiz o zaman hamile olman. Hamile olsan coktan anlardin zaten. Doktora git söktürücü falan verir. muhtemelen psikolojiktir
2 gün geciktiğinde tekrar gittim doktora o da aynısını söyledi canım. Yoksa ilişkim sonrasında adet tarihlerim
Aralık-16
Ocak-9
Şubat-6

Aralık-16
Ocak-9
Şubat-6
Adet olmussun zaten canim hamile degilsin sen. Ya psikolojiktir yada mevsim gecislerinden gecikme olmustur.

Aralık-16
Ocak-9
Şubat-6
yahu akil var mantik var araliktaki iliskiden hamile kalmis olsaydin simdiye 3-4 aylik olacaktin. Onuda fark etmicekmisin? Ayrica bundan önceki aylarda adet görmüssün daha zorla hamilemiyim diye sorulurmu degilsin korkma

aralık ayındaki ilişkiden nisan ayında hamile kalanı gördünüz mü :D:D:D bu ne saçma bi sorudur ya Rabbimm.

aralık ayındaki ilişkiden nisan ayında hamile kalanı gördünüz mü :KK70::KK70::KK70: bu ne saçma bi sorudur ya Rabbimm.
Sizin sanırım çok fazla bilginiz var ki, gerekli jinekolog sitelerinde ilk 3 ay normal şekilde ilerleyebiliyor yazıyor. Bunun üzerine ben zaten burda bilgiye ihtiyaç duydum. Kahkahalarınızı kendinize saklamanızı rica ediyorum

Sizin sanırım çok fazla bilginiz var ki, gerekli jinekolog sitelerinde ilk 3 ay normal şekilde ilerleyebiliyor yazıyor. Bunun üzerine ben zaten burda bilgiye ihtiyaç duydum. Kahkahalarınızı kendinize saklamanızı rica ediyorum
acaba bu hangi internet sitesinde yazıyo merak ettim doğrusu. bi kere hamile kalabilmeniz için yumurtlama dönemlerinde düzenli ilişkiye girmeniz gerekir. aralık ayından sonra ilişkiye girmedim diyorsunuz. kahkahalarımı kendime saklayamıcam kusura bakmayın. çünkü buna herkes güler :D:D

acaba bu hangi internet sitesinde yazıyo merak ettim doğrusu. bi kere hamile kalabilmeniz için yumurtlama dönemlerinde düzenli ilişkiye girmeniz gerekir. aralık ayından sonra ilişkiye girmedim diyorsunuz. kahkahalarımı kendime saklayamıcam kusura bakmayın. çünkü buna herkes güler :KK70::KK70:
Bir kere ben aralık ayında ilişki yaşadım dedim, nisan ayıyla ilgili sadece şikayetlerimi belirttim ve sizin gibi lügatı az olan kişilerle muhattap olmak ancak zaman kaybı. Başlık sayfalarında, forum sitelerinde açıklamaları yada kişi yorumlarına kadar okumaktan üşenmeyen bir insansanız açıp bakın, ne demek istediğimi anlıcaksınız. (Başlık altında daha fazla yorum yapmayın)

Aralik ayından sonra baska iliski oldu mu
Hayır canım olmadı

bunları ben yazmadım. istediğim başlık altında istediğim yorumu yaparım. seni ilgilendirmez. cahil bi insansın belli ki. sırf bu yüzden seninle tartışmaya girmiyorum. önce ne sorduğuna bak ne yorum yaptığına bak ondan sonra bana cevap yaz. bi halt yiyosunuz gelip buraya hamile kalabilmek için yıllarca çaba gösteren insanların olduğu yere abuk sabuk sorular soruyorsunuz. saygıyı haketmiyosun.

bu durum sizi ne diye rahatsız ediyor anlamıyorum. İsterseniz yanıtlar, istemezseniz bakmadan geçersiniz. Burdaki arkadaşlara bir meşguliyet verdiğimi düşünmüyorum ki burası zaten bayanlar arasında destek yardımlaşma sitesi. O yüzden rica ediyorum saygı çerçevesi içerisinde yorumlarınızı kendinize saklayınız.
sana yorum yapmadım dikkatini çekerim saygı çerçevesin de .. bu forumu takip eden biri olarak tekrarlayan konuların acılması yasak diye biliyorum ve adminin gerekeni yapması için yorum attım gözlerinden kaçmasın diye..
zor değil tekrar konu açarsınız kolay gelsin bu ara da 3 aylık hamilelik de 0.100 b-hcg cıkmaz sperm de en fazla 5gün yaşar .....

bu durum sizi ne diye rahatsız ediyor anlamıyorum. İsterseniz yanıtlar, istemezseniz bakmadan geçersiniz. Burdaki arkadaşlara bir meşguliyet verdiğimi düşünmüyorum ki burası zaten bayanlar arasında destek yardımlaşma sitesi. O yüzden rica ediyorum saygı çerçevesi içerisinde yorumlarınızı kendinize saklayınız.
tamamda forumun kurallari var ayni soruyu yüz kere yazamazsin ayrica ayri ayri kullanici adi olma hakkin yok yasak

Back