Adet gecikmesi ve kasıkta ağrı

Kan veya idrar testi yaptın mı ben ilk yaptıgım idrar testlerinde çok silik pozitifi gördüm hergün tekrarladım ve 2.çizgi hem gittikçe silindi sonrada hiç çıkmadı sanırım kimyasal gebelik oldu bende
Evet kan testi yaptım ama idrar testi yapmadım birde eczaneden satılan gebelik testi aldım ama bunu 2 hafta önce yaptim

Evet kan testi yaptım ama idrar testi yapmadım birde eczaneden satılan gebelik testi aldım ama bunu 2 hafta önce yapti
Evet kan testi yaptım ama idrar testi yapmadım birde eczaneden satılan gebelik testi aldım ama bunu 2 hafta önce yaptim
Bence tekrarla belki geç döllenme olmuştur senin epey geçmiş çünkü varsa idrar testinde çıkar mutlaka

İdrar testi dediğim eczanedeki kaset testler umarım geç döllenme olmuştur pozitifi görürsün yoksada dediğim gibi burda o kadar çok varki bu durumda olan kesinlikle stres yapma tecrübeli olan herkes stres yaptığın ay hamile kalamadıfını söylüyor

Evet ablacım 09 aralıkta yaptım birşey çıkmadı yeni evliyim hiç bir bilgimde yok şimdi tekrar test yapsam olurmu evet abla ben çok istiyorum hamile mayi bir evladim olmasını yaa Rabbim banada o duyguyu nasip etsin abla
Kaç günün geçti canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sanada isteyen herkese de acaba testleri mi erken yaptın

İdrar testi dediğim eczanedeki kaset testler umarım geç döllenme olmuştur pozitifi görürsün yoksada dediğim gibi burda o kadar çok varki bu durumda olan kesinlikle stres yapma tecrübeli olan herkes stres yaptığın ay hamile kalamadıfını söylüyor
Hayır stresli değilim

Bugün ile beraber 34. Gün oluyor galiba çünkü ayın 9 Kasım'da adet oldum halen olmad
Bir adet takibi uygulamalar varya onları kullan orda yumurtlama günlerin görünür hamile kalma şansının yüksek olduğu günler eşinle o günlerde birlikte ol birde belinin altına yastık koy bacakların 15-20 dk havada kalsın hemen kalkma yataktan WC ye gitme

Bir adet takibi uygulamalar varya onları kullan orda yumurtlama günlerin görünür hamile kalma şansının yüksek olduğu günler eşinle o günlerde birlikte ol birde belinin altına yastık koy bacakların 15-20 dk havada kalsın hemen kalkma yataktan WC ye gitme
Ayy abla doğru mu diyorsun abla ayıptır söylemesi beraber olduk hemen lavaboya gittim idrarım geldi .takvim var ama yumurtlama demiyo

Ayy abla doğru mu diyorsun abla ayıptır söylemesi beraber olduk hemen lavaboya gittim idrarım geldi .takvim var ama yumurtlama demiyo
Canım kesinlikle hemen duş alma çişinide yapmaman lazım ki içeri gidenler geri gelmesin hemen dediğimi yap belinin altına yüksek bir yastık ve ayaklar bir süre havada

Tamam cnm hemen indiriyorum çok teşekkür ederim bu güzel bilgilen için bu cuma geçi Rabbim seninde dualarını kabul etsin inşallah banada dua edersen çok mutlu oluyorum

4 gün gecikme yazıyor birde adet takibi mi yoksa hamile takibi seçmem lazım tabikide buraya yazacam sonucumu ogrenirsem çok teşekkür ederim ablacım çok sağolun😘😘

4 gün gecikme yazıyor birde adet takibi mi yoksa hamile takibi seçmem lazım tabikide buraya yazacam sonucumu ogrenirsem çok teşekkür ederim ablacım çok sağolun😘😘
Kızlar ben şimdi gördüm mesajları, eğer gecikmeniz daha fazla olursa doktora bi kontrole gidin bence. Benim 17 gün gecikti ama hamile değildim. Doktor bi yumurtamin polikistik oldugunu söyledi. Hormon değerlerim normaldi ama.

Hayır birşey çıkmadı 12 Aralık adet oldum bitti ama bu kez birşeyler hissediyorum ama yarın test alıp bakacam cnm

X