Kızlaaar bakarmısınız önemliii

ffnnyy

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
115
16
23
Ben geçen ay yunurtlama gününden 1 gün önce lekem oldu ama çok az gerçekten yunurta akına benzer akıntıyla birlikte peçeteye silerken geldi bu yunurtlama günü olduğunu veya önümüzdeki saatlerde olacağı demek diye biliyorum herneyse bu ay olmadı öyle bile leke vs olmadı benim belirtilerim var şöyle sürekli uyumak istiyorum kalkıyorum oturuyorum yine uyumak istiyorum halsizim biraz bile yapasım yok pek kasık ağrım varbazrn sağ bazen sol taraf iğne batma vs gibi belim sırtım özellikle onun dışında 1/2 gün sürek kol bacak ağrım oldu kesildi 2 gündür tkrr sızlıyor böyle bacak arkam basen bölümü yani balım ağrıyordu 4gün önce vs bikaçgündür kesildi ağrıtmıyor çook nadir gelip gitti oda rahatsız etmiyor onun dışında 1 kere bulantım oldu akşam yemekten sonra gögüsüm sancı gibi bişe oluyor sonra geçiyor ara ara oluyor uç kısmıda aynı şekilde acıyor başka da yok adetimede 4/5 gün var normalde cumartesti test yaptım negatif çıktı tekrar nezamn yapmalıyım vrya bu belirtiler hamile olabilirmiyim ve implatasyon kanaması yaşamdım hala erken mi yoksa nedir bilmiyorum yardımcı olurmusunuz bilgisi olan lütfeenn

Son düzenleme:
Bende çok yorgundum sürekli uyumak istiyordum dedim bende birşey var farklı birşey adetten iki gün önce yaptım negatifti adet olmadım dördüncü günümde silik çizgiyle öğrendim adet olmazsaniz adet günü yapın olmazsanız bir kaç gün sonra tekrar yapin inşallah hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…