Kızlaaar bakarmısınız önemliii

ffnnyy

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
115
16
23
Ben geçen ay yunurtlama gününden 1 gün önce lekem oldu ama çok az gerçekten yunurta akına benzer akıntıyla birlikte peçeteye silerken geldi bu yunurtlama günü olduğunu veya önümüzdeki saatlerde olacağı demek diye biliyorum herneyse bu ay olmadı öyle bile leke vs olmadı benim belirtilerim var şöyle sürekli uyumak istiyorum kalkıyorum oturuyorum yine uyumak istiyorum halsizim biraz bile yapasım yok pek kasık ağrım varbazrn sağ bazen sol taraf iğne batma vs gibi belim sırtım özellikle onun dışında 1/2 gün sürek kol bacak ağrım oldu kesildi 2 gündür tkrr sızlıyor böyle bacak arkam basen bölümü yani balım ağrıyordu 4gün önce vs bikaçgündür kesildi ağrıtmıyor çook nadir gelip gitti oda rahatsız etmiyor onun dışında 1 kere bulantım oldu akşam yemekten sonra gögüsüm sancı gibi bişe oluyor sonra geçiyor ara ara oluyor uç kısmıda aynı şekilde acıyor başka da yok adetimede 4/5 gün var normalde cumartesti test yaptım negatif çıktı tekrar nezamn yapmalıyım vrya bu belirtiler hamile olabilirmiyim ve implatasyon kanaması yaşamdım hala erken mi yoksa nedir bilmiyorum yardımcı olurmusunuz bilgisi olan lütfeenn

Son düzenleme:
Adet gününde yapabilirsin. Ya da kesin olsun diyorsan kan ver canim. En azından stres yapmazsin.

Adet gününde yapabilirsin. Ya da kesin olsun diyorsan kan ver canim. En azından stres yapmazsin
Adet gününde yapabilirsin. Ya da kesin olsun diyorsan kan ver canim. En azından stres yapmazsin.
Teşekkür ederim öyle yaparım canımm sık idraRa da çıkma var 2 gün önce ishaldim kesildi 2 gün fln sürdü bide

Adetine 3-4 gün varken erken gebelık testi yap varsa cıkıyor
Tamamm bugünde belim aşırı ağrıypr karnıma vuruyor ağrı aynı zamanda bacaklarıma iniyor sağ tarafa akşam yapsam olur mu yoksa yarını mı bekliyim ? Bende 1 tane test var ama adetin grciktiği ilk günden sonuç verir yazıyor olurmu o canım

Bu ağrılarım adet içinse çok üzülürüm hrptr dua ediyorum inşallah vardır sonucu yazıcam buraya da inşallah

Adetın gecıktıgı günden yazıyorsa hassaslıgı çok iyi değildir canım. Bazı testler beta hcg 25 üstü olmadan gostermıyor senın ondan sanırım. Eger yenı gebelıkse betan henuz düşükse yanlıs cıkar sonucun. O testi gecıkınce yap. Adetten 6 gün once olanlar var hassas baya beta 10 bile olsa gösterıyor onlardan al eczaneden bence

Burda varmı bilmiyorum canım yurt dışındayım gecikmesini beklicem ozmn teşekkürlet yorumun içingöğüslerim bitık yunuşak hissi de var

Canım muhtemelen aynı tarihlerde regl günümüz. Ben de bu ay yumurtlama döneminde üç gün boyunca kanama yaşadım. 5-6 gün sonrasında da üç gün süren sağ kasık ağrısı oluştu. Tam bunu da geride bıraktık derken en kötüsü geldi arkasından kabızlık ve hemoroid ( 3-4 gündür de bununla uğraşıyorum o kadar canım yanıyor ki artık hamile olsam sevincimi gölgede bırakacak. Neyden kaynaklandığını da bulabilmiş değilim bir anda. Kimisine göre ya da nette yazanlara göre bunların da hemen hepsi gebelik belirtisi. Tek çözümü beklemek. Testi çok erken yapmışsın bence en az iki gün daha bekleyip erken gebelik testi yapmalısın. Yani gebelikten 3-4 gün önce erken gebelik testi o da şüpheli bir sonuçla… Eğer ilaç kullanmak zorunda kalırsam ben de test yapabilirim bir iki güne. Ya da acile gitmem gerekirse kan veririm vs. Ama onun dışında reglimiz en az bir iki gün geçmeden test yapmamalıyız bence. Dilerim gebeliktendir belirtilerin

Evet, konu neticeye bağlanıp üzerinden günler geçtikten sonra benim yorumun ortama girişi

Merhaba belirtilerin benimkilerle çok benzer hatta aynı diyebilirim adetimden 2 gün önce erken gebelik testi yaparsan sonuç alırsın inşallah güzel haberler alırsın ❤

Merhaba belirtilerin benimkilerle çok benzer hatta aynı diyebilirim adetimden 2 gün önce erken gebelik testi yaparsan sonuç alırsın inşallah güzel haberler alırsın ❤
Yokya artık düşünmek istemiyorum bişey yapasım gelmiyor sürekli hissediyorum öyle kendi kendime şey yapıyorum sonra hüsrana uğruyorum bi baktım adet olmuşum oturdum ağladım 2 gün frlan moralim yoktu hiçbişey yapasım yoktu ama nasip demekten başka bişey gelmiyor elden ov. test ile denedim sürekli positif hep değerlendirmemize rağmen o ay olmadı bilmiyorum yani nasip diyorum susuyorum

Her şey vaktini bekler umarım en hayırlı zamanda alırsın güzel haberi

Boşuna ağlıyorsun belirtiler ya adet belirtileri yada kimyasal gebeliktir merak ediyorsan hamilelik belirtisi yaşıyorum ama adet oluyorum diye
doktor kağan kocatepeyi ac dinle yutube yaz kimyasal gebelik diye doktordan duy bide ozaman bosbosuna ağladını anlicaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…