Saç Rengi ve Saç Boyama kızlaaaar yardımınıza ihtiyacım var acil :)

fyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
184
2
0
Ankara
şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler [/FONT][/I]:82:

Eklentiler

• $Ekran Alıntısı.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
bu renk çikolata kahve mi cnm şuan saçlarının resminide eklersen daha iyi anlarız cnm

palette'nin açıcısıyla açıp boyuyorlarmış ama dalga dalga olabiliyormuş, açınca turuncu oluyormuş o turuncu gitmiyormuş bazen. bir de oriel kullanmak var evde mavi tozla oksidan karıştırıyorlar sanırım, yazarsan çıkıyor forumda araştır, bir sürü yazan kadın var. benim tavsiyem kuaföre gitmendir, astarı yüzünden pahalıya gelmesin şimdi sana.

o resimde ki saç rengin ne cnm ? daha yakından bi resmin yok mu. şu an ki saçını ve 2 yıl önce boyattıgın saçının resmini koyarsan yardımcı olabilirz

bu renk çikolata kahve mi cnm şuan saçlarının resminide eklersen daha iyi anlarız cnm

canım bu renk için kuaförüm kahve demişti okadar.ama bu farklı renklerin karışımı ile oldu sanırım.çünkü tek renk olmadığı açık.şuanki rengimde koyu kahve canım,remim yok malesef

buldum kızlar...ilk iki resim ozamanki saçıma ait,dierleride şimdiki...başkada bulamadım.
hadi bi el atın

ben evde açarım o sıkıntı değil anlıyorum az çok.bende mavi toz açıcı ile yapıcam zaten canım aldık.ama renkte karar kılamadım.kuaförde tam tutturamıyorki keşke yapabilseler.bende size bi danışayım dedim akıl akıldan üstündür değil mii.

1. resim koyu sarı bal köpüğü tonlarında 2. resim bakırın akmış hali 3. resim kızıl kestane 4. resim açık karamel ben 4. resimdekini beğendim ve sana çok yakışmışa benziyor bencede sen açık karamel yada bronz kahve çikolata kahve tonlarını düşün cnm ilk 3 resmi beğenmedim cnm :13:

kızlaaaar yardımınıza ihtiyacım var acil :)

Seklinde baslik acan kimseye cevap vermeyin lutfen . Lutfedip konu basliginda konuyu anlatan bir kelime dahi yok son sorulariniza cevap dahi vermiyor, cevabi alincada sunu silin bunu silin.

Yok arkadas kalacak burada fotografinda kalacak kotu baslikli yazinda. Sana yardimci olmaya calismilar senin yaptigina bak .... Fotograflar kalkacak yorumlari okuyan bu kadinlar salakmi diye icinden gecirecek fotograf yok varmis gibi yorum yapti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…