• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kızlaaaar Yardıım!!! Bu Kıyafet Olur muuuu???

_biyolog_

visale aşık.. 30.06.2011
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
476
11
318
Kızlar yardım edin bana!!! bu ay içinde tam tarih belli olmamakla birliktee tanışma, isteme ve söz için erkek arkadaşım ve ailesi gelecekler.
bu kıyafeti giysem olur muuu yorumlarınızı beklioorum lütfeeeennbilmiyorumkismile
inşş resim yüklenmiştir

yorum yapan herkese teşekkürler...

Son düzenleme:
evet canım bende baklavaya katılıyorum manto gibi durmuş. ev içinde abes olabilir. onun yerine uzun tunik tarzı gömlek olsa ?

aslında güzel ama ev içinde garip kaçabilir, dışarıd giyilebilir bi kıyafet gibi duruyr sanki

Bence de manto gibi durmuş uyumsuz olmuş bence elbise üzerine bir ceket giyebilirsin

Şık ama dış kıyafet tarzında duruyor.Eğer pantolon düşünüyorsan daha şık bir tunikle,eteğe dönüş yaparsan onuda gömlek veya ceketle tamamlayabilirsin.Tabii sadeliğide ön planda tutmaya çalış,ilk görüşme göz yormak istemezsen.Allah kolaylıklar versin...

ev ortamı için uygun değil gibi ........manto gibi duruyo gerçekten başka bişey baksan daha iyi olur ...

ev ortaminda tanisma gerceklesecekse biraz kalin kacmis diyebilirim.SIK bir secim ama sanirim kullanilmasi gereken zaman bu degil.tanisma aninda ister istemez insanlar biraz gerilir ya da telaslanir.Bence once kendini rahat hissettirecek bir kiyafet secmelisin ki rahatligin once sana sonra onlara yanisisin.Tunik onermisler.Bende katiliyorum arkadaslara. :) iyi sanslar

fikirleriniz için çok teşekkr ederim. :Saruboceq:
önce bende etek ve şık bi gömlek giyeyim diyee düşündm ama sözde olacağı için daha mı resmi olmalayım diyee aklımaa takıldı. CADIARZU
aslında o koşuşturmada beni çok sıkacak bi kıyafet rahat edemiicem ama resmi mi olmalıyım diyee kararsız kaldımbilmiyorumkismile

cnm resmiyet güzel tabiki ama daha şık birşeyler giyebilirsin fotograftaki gibi giinirsen rahat edemeyebilirsin

fikirleriniz için çok teşekkr ederim. :Saruboceq:
önce bende etek ve şık bi gömlek giyeyim diyee düşündm ama sözde olacağı için daha mı resmi olmalayım diyee aklımaa takıldı. CADIARZU
aslında o koşuşturmada beni çok sıkacak bi kıyafet rahat edemiicem ama resmi mi olmalıyım diyee kararsız kaldımbilmiyorumkismile

çok resmi olmana gerek yokki cnım resimdeki hiç uygun değil bence başka şeylere bak zaman kaybetmeden :hulya:

bana gorede oyle canım ev için bıraz kalın ve uygun olmaz dedıgın gıbı kosusturmadan rahat edemezsın etek cekete cevırmen daha ıyı olur ve hem resmı hemde klasık olur agırda kaçmaz canım bol sanss mutluluklar :)

Dışarı bir yere gidiyormuş havası verir bence bu kıyafet yani olmaz.

Şık bir etek ve gömlek uygun bir eşarp daha hoş durur :1rolleyes:

Back