kızlaaaar testim pozitif çıktı

ne büyük heyecenmış Allahım binlerce kez şükürler olsun ben de anne oluyorum inşallah bir sorun olmaz bebeğimi sağlılklı bir şekilde kucağıma alırım Allah herkese nasip etsin bir an kalbim duracak zannetmiştim 2 patik aldım bugünün hatırasına eşime de akşam süpriz yapıcağım artık benimde göbüşüm boş değil

rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.:CüvCüv:hayırlı hamilelikler.

çok sevindim canım gözünüz aydın
allah kucağınıza almayı nasip etsin

bilmediğin bir yerde olmak ne kadar kötü memlekette olsa 2 dakkada seçerdim doktoru burda hastane çok karar veremiyorum kime güveneceğimi bilmiyorum

kızlar olmayanlara da Allah ım nasp eder inşallah hamile kaldığımdan beri böyle dua ediyorum önceden de derdim ama yaşayınca çok daha farklı çok güzel bir duygu sabredin stres yapmayın olur inşallah Allahın izniyle

bugün kalktığımda biraz kanama oldu çok korkuyorum Allah bebeğimi bana bağışlasın şu üç ay bir aksilik olmadan çabuk geçer inşallah dua edin bana

ben de test yaptım bugün test pozitif çıktı benim bu ay sürekli kanamam oldu bir sorun olur mu acaba...

ben de test yaptım bugün test pozitif çıktı benim bu ay sürekli kanamam oldu bir sorun olur mu acaba...

canım sürekli ise doktora git istrsen Allah bebeğimizi bize bağışlasın bu mübarek günün hatrına inşallah akadaşım

allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bugün nasılsınız geçtimi kanamanız inş. bir sorun yoktur

dün işten eve gittim daha fazlaydı doktora gittim kese görünüyodu ilaç yazdı istirahat verdi ben de izin aldım inşallah bebişime bişey olmaz

dün işten eve gittim daha fazlaydı doktora gittim kese görünüyodu ilaç yazdı istirahat verdi ben de izin aldım inşallah bebişime bişey olmaz

inş. bebişinize bişey olmaz allah ona sağlık versin inş. kucağınıza sağlıkla alın

X