kızlaaaar testim pozitif çıktı

tugba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
3.480
13
40
ne büyük heyecenmış Allahım binlerce kez şükürler olsun ben de anne oluyorum inşallah bir sorun olmaz bebeğimi sağlılklı bir şekilde kucağıma alırım Allah herkese nasip etsin bir an kalbim duracak zannetmiştim 2 patik aldım bugünün hatırasına eşime de akşam süpriz yapıcağım artık benimde göbüşüm boş değil

Tebrik ederim cnm hayırlı olsun bebeğin
hosgelgin0oqqe9ov4.gif

miscellaneous92sq1.gif
:nazar::nazar::nazar:

kocamannn tebrik ederimmm bebişini seni ve eşiniii Alah ım nur topu gibi bir evlat nasip etsin inşallah.

Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallah :nazar:

ay ay ay çok tebrik ederim.sizlerin adına çok seviniyorum.inşallah allah bizede nasip eder.:ecrin_bebek:

çok teşekkür ederim hepinize ağlayarak okudum msjlarınızı hala inanamıyorum Allahım herkese nasip etsin kızlar dün hastanedeyken koyu bir akıntı geldi kan değil ama doktorla da görüşemedim hastanedeki bayanlar olması daha iyi dediler kasıklarımda da ara ara ağrı oluyor normaldir inşallah

Canım bir şey demem pek doğru olmaz ama; bende de aynısı oldu, koyu ise çok korkmamalı diye okumuştum internetten dün doktora gittim ona da sordum önemli değil onlar dedi. Yani canını sıkacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, uzmanlar daha çok açık ve taze kandan korktuklarını düşük tehlikesi olabileceğini söylüyorlar sen yine de dikkat et kendine çok fazla hareketli olma.

tatlım inşallah şu mübarek günlerin hatırına rabbim size de nasip eder

doktora gittim 4 hafta 5 günlükmüş bebişim ultrason istedi kese göründü çok duygulandım bakıp bakıp duruyom bebişim benim ama folik asit yazmadı arkadaşım var hamile yazması gerekirdi diyo özele gitmeyi istiyorum doğumevindeki doktor ilgili değil bakalım artık hayırlısı

X