• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kizlaaaar bu benim gelinligim, nasil???

D-E

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
1.041
1.230
133
36
image.webp

Ama cooook guzelsinnn prensesler gibi olmussunn nazar degmesinnn:nazar:

• Beğen
Reactions: D-E
Coooook tesekkur ederim canim benim

sade ama güzel bence ben sadelikten yanayım sanırım sende ölesin :D açık olsam bende böle bişe secerdim ama güzel bi şaç yaptırmalısın bunun üstüne nasıl bişe düşünüyosun

• Beğen
sade ama güzel bence ben sadelikten yanayım sanırım sende ölesin :D açık olsam bende böle bişe secerdim ama güzel bi şaç yaptırmalısın bunun üstüne nasıl bişe düşünüyosun

Hala karar vermedim canim, hic bilmiyorum sacim nasil olacak

Ayyy cok guzel gelinligin masallahh :nazar:
Saclarini sakinn boyama cok guzel gorunuyorsun , bayiliyorum siyah sacli gelinlere :KK51::KK51:

wedding-hairstyles-4-01152014.webp
siyah-uzun-taş-aksesuarlı-gelin-saçı.webp

Gelinliğiniz güzelmiş çokta yakışmış :)
Boyunuz kaç maşallah çok uzun duruyor da ?

• Beğen
Yok canim o kadarda uzun degilim boyum 163 :)
Eteğinin boyu tam bu boy değil mi ? Platforma çıkıpta eteğin kesilmemiş halimi yoksa giydiğin topuklu ayakkabıya göre ayarlanmış boyu mu eteğinin ? Prenses modeli güzel taşımışsın :)

• Beğen
Eteğinin boyu tam bu boy değil mi ? Platforma çıkıpta eteğin kesilmemiş halimi yoksa giydiğin topuklu ayakkabıya göre ayarlanmış boyu mu eteğinin ? Prenses modeli güzel taşımışsın :)
Yok canim etegin boyu bu hic kesilmedi, denedigimde zaten tamdi, onun icin boyunu hic kesmediler

bayıldım mutlu günlerde giyin inşallah

• Beğen
Back