Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sade ama güzel bence ben sadelikten yanayım sanırım sende ölesinaçık olsam bende böle bişe secerdim ama güzel bi şaç yaptırmalısın bunun üstüne nasıl bişe düşünüyosun
ben olsam topuz yerine biraz dağınık hatta omuzlarıma dökülen bi model tercih ederdim yada örgü de olabilir bi düşün benceHala karar vermedim canim, hic bilmiyorum sacim nasil olacak
Çok şık canım kuğu gibisin
Evet canim bence de boyle modeller daha guzel, bende topuz istemiyorum, cok tesekkur ederimben olsam topuz yerine biraz dağınık hatta omuzlarıma dökülen bi model tercih ederdim yada örgü de olabilir bi düşün bence
Eki Görüntüle 1338969 Eki Görüntüle 1338970 Eki Görüntüle 1338986 Eki Görüntüle 1338987
Coook tesekkur edwrim canim benim, yok saclarimi zaten boyatmak istemiyorum, bende boyle modellere bakiyorumAyyy cok guzel gelinligin masallahh
Saclarini sakinn boyama cok guzel gorunuyorsun , bayiliyorum siyah sacli gelinlere
Eki Görüntüle 1339001 Eki Görüntüle 1339002
Hersey gonlunce olur insallahCoook tesekkur edwrim canim benim, yok saclarimi zaten boyatmak istemiyorum, bende boyle modellere bakiyorum
Hersey gonlunce olur insallah![]()
Tesekkur ederim canimmmÇok güzel gelinliğin maşallah![]()
Yok canim o kadarda uzun degilim boyum 163 :)Gelinliğiniz güzelmiş çokta yakışmış :)
Boyunuz kaç maşallah çok uzun duruyor da ?
Eteğinin boyu tam bu boy değil mi ? Platforma çıkıpta eteğin kesilmemiş halimi yoksa giydiğin topuklu ayakkabıya göre ayarlanmış boyu mu eteğinin ? Prenses modeli güzel taşımışsın :)Yok canim o kadarda uzun degilim boyum 163 :)
Yok canim etegin boyu bu hic kesilmedi, denedigimde zaten tamdi, onun icin boyunu hic kesmedilerEteğinin boyu tam bu boy değil mi ? Platforma çıkıpta eteğin kesilmemiş halimi yoksa giydiğin topuklu ayakkabıya göre ayarlanmış boyu mu eteğinin ? Prenses modeli güzel taşımışsın :)