kızlaaaaarrrrrr yumurtam 23mm. olmuş :)

senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım niye ben uğraşıyorum böyle bi insana bide çocuk yapmaya çalışıyorum diye kendimede de kızıp çok vazgeçtiğim oldu ..o anda sinirlenip bitti, diyorum ama barışınca herşey eski haline geri dönüyo..fisfisfis

senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım niye ben uğraşıyorum böyle bi insana bide çocuk yapmaya çalışıyorum diye kendimede de kızıp çok vazgeçtiğim oldu ..o anda sinirlenip bitti, diyorum ama barışınca herşey eski haline geri dönüyo..fisfisfis

sabaha kadar uyuyamadım giznur, ağlayıp durdum, yanımda hiç tınmadan horul horul uyudu, sabah ta kalktı gitti tek kelime etmeden, artık ben de uğraşmıycam hiçbirşey için, demek ki sadece ben çabalıyorum, ona göre olsa da olur olmasa da, o kadar sinirliyim ki ne yatabiliyorum ne de başka birşey..........

dün ve ondan önceki gün hep sancılar hissettim galiba çatlamıştı yumurtam ama neye yarar?senağlama

kızlar ya moralim çok bozuk iki gündür.
yumurtamın büyüdüğünü öğrendiğim gün yani cuma günü bir hevesle gittim eve, eşimin haberi vardı gelişmelerden, akşam oldu tık yok, neymiş efendim çok yorgunmuş çok rahatsızmış, biraz sitem ettim ona bana "taktın mı takıyorsun sen de" dedi.
canım nasıl sıkıldı anlatamam, gittim yattım ben de ama sabaha kadar uyuyamadım sinirden,
bugün hiç konuşmadık zaten ikimizde kurstaydık, akşam yine aynıyız, yine gece oldu yine birşey yok
saatlerce konuşmadık, ben yine gittim yattım, sonra o geldi, epey zaman da öğle geçti, en sonunda dayanamadım "çok bencilsin, hiç bir şey umrunda değil senin" dedim, hiç cevap vermiyor.

aylardır çırpınışlarımı görüyor, nasıl uğraştığımı her ayın sonunu nasıl sabırsızlıkla beklediğimi, her ayın sonunda ki yıkılışlarımı ondan daha iyi kimse bilemez, buna rağmen bir inattır gidiyor, anlayamıyorum bir türlü ne yapmak istediğini.

yatttığım yatak batıyor sanki bana, yanına yattığımda boğazına sarılıp boğasım geldi, kalktım yine yataktan, napıcam bilmiyorum, onun da ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum.

sen aylarca bekle, sonra bu ay tam olcak derken kocanın tripleriyle uğraş, şu an ona karşı nefretten başka birşey hissetmiyorum inanın, çok üzdü beni :çok üzgünüm:

canım arkadaşım nedense erkekler böle ....fisfisfis
biz çok istiyoruz bebek için savşıyoruz onlar armut piş ağzıma düş ü tercih ediyolar...
benide eşim takıntı yapmakla suçladı...
bende kaç kez yumurtlama gününü kaçırmışımdır bu yüzden sorada neden olmadı şimdi demeyi biliyorlar.....
regli olunca ağlama krizine girdiğimdede ben elimden geleni yaptım deyip sıyrılı veriyorlar...
neyse tatlım...sen rahat ol.... rabbim izin verirse tek seferde bile hamiş kalırsın inana bana
ahhhhhhhhhhhh ben bi hamiş kalabileyim ban ona neler yapcam inleticem .. o zaman hep ben yorgun olacağım bakalım nası oluyomuş...Kötü Kazen

kızlar ya moralim çok bozuk iki gündür.
yumurtamın büyüdüğünü öğrendiğim gün yani cuma günü bir hevesle gittim eve, eşimin haberi vardı gelişmelerden, akşam oldu tık yok, neymiş efendim çok yorgunmuş çok rahatsızmış, biraz sitem ettim ona bana "taktın mı takıyorsun sen de" dedi.
canım nasıl sıkıldı anlatamam, gittim yattım ben de ama sabaha kadar uyuyamadım sinirden,
bugün hiç konuşmadık zaten ikimizde kurstaydık, akşam yine aynıyız, yine gece oldu yine birşey yok
saatlerce konuşmadık, ben yine gittim yattım, sonra o geldi, epey zaman da öğle geçti, en sonunda dayanamadım "çok bencilsin, hiç bir şey umrunda değil senin" dedim, hiç cevap vermiyor.

aylardır çırpınışlarımı görüyor, nasıl uğraştığımı her ayın sonunu nasıl sabırsızlıkla beklediğimi, her ayın sonunda ki yıkılışlarımı ondan daha iyi kimse bilemez, buna rağmen bir inattır gidiyor, anlayamıyorum bir türlü ne yapmak istediğini.

yatttığım yatak batıyor sanki bana, yanına yattığımda boğazına sarılıp boğasım geldi, kalktım yine yataktan, napıcam bilmiyorum, onun da ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum.

sen aylarca bekle, sonra bu ay tam olcak derken kocanın tripleriyle uğraş, şu an ona karşı nefretten başka birşey hissetmiyorum inanın, çok üzdü beni :çok üzgünüm:

seni cok iyi anliyorum canim su erkkler ne kadar kati yurekli ve duyguuz oluyor bazen...bizleri hic anlamiyorlar bizim kadar istemiyorlar bebek sanirim..elbette istiyorlardir ama biz butun kadinlar daha cok istiyoruz...:teselli:

canlarım sağolun,
benim adama göre yumurtanın çatlaması, gün aşırı ilişki hepsi hikayeymiş, neymiş efendim sperm içerde 6-7 gün bile yaşarmış vs vs
lüzumlu lüzumsuz tüm zamanlarda can atarlar, hiç bir bahane dinlemezler, zamanı geldiğinde yeni gelin gibi nazlanacakları tutarlar,

hürremcim ben hamile olmayı da beklemiycem canım, artık az çok biliyorum, yumurtlama zamanları dışında inleticem onu, dönsün biraz peşimden bakalım nasıl oluyor, bir dediklerini iki etmiyoruz şu gerizekalı adamların yaptıklarına bak yaaaaaaaaa.

benim bu sinirim kolay kolay gecmez arkaşlarım, aklıma geldikçe beynim zonkluyor vallahi Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen

X