kızlaaaaarrrrrr yumurtam 23mm. olmuş :)

axsxina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
1.133
18
kızlar doktordan geldim az önce mart ayında çekildiğim ultrasonda adetimin 15.günü 11mm idi yumurtam, hiç ilaç kullanmadım bu ay tekrar baktırayım dedim ve adetimin 13.gününde büyüklüğünün 23mm.olduğunu öğrendim.
nasıl sevindim anlatamam:teytey:
doktor her an çatlayabilir dedi, ama her büyüyen yumurta çatlayacak diye birşey yok dedi, bu ay deniyip görücez.
şimdi Allahtan dileğim, inşallah yumurtam çatlar ve başka hiç bir sorun olmadan gebe olabilirim. inşallah yumurtam çatlar, tüplerim açıktır ve eşimin spermleri formundadır ve inşallah bu ay sizlerle hamilelik sevincini paylaşırım. :sm_cool:

hadi gözünaydın aşinacım ..benimde bu ay 20mm olabildi ama çatlatma iğnesi oldum umarım birlikte çatlarız canım..

hadi gözünaydın aşinacım ..benimde bu ay 20mm olabildi ama çatlatma iğnesi oldum umarım birlikte çatlarız canım..

inşallah canım, dokor 23mm diyince gözlerim faltaşı gibi oldu vallahi.

teşekkür ediyorum arkadaşlarım güzel dilekleriniz için, inşallah başka bir sorun yoktur da bu ay bebişimize kavuşuruz.

inşallah tüm bebek isteyen arkadaşlarımızla burada sevinçlerimizi paylaşırız tez zamanda.

arkadaşlar yumurtanın çatladığını nasıl anlayabiliriz?

canım inşallah hamiş kalırsın. yumurtanın çatladığını nasıl anlarsın ben sana söyleyim. çatlama olduğu zaman sancın olur, tabi adet sancısı kadar değil ama oluyor biraz. allah gönlüne göre verir inşallah.
sevgiler,a.s.

kızlar doktordan geldim az önce mart ayında çekildiğim ultrasonda adetimin 15.günü 11mm idi yumurtam, hiç ilaç kullanmadım bu ay tekrar baktırayım dedim ve adetimin 13.gününde büyüklüğünün 23mm.olduğunu öğrendim.
doktor her an çatlayabilir dedi, ama her büyüyen yumurta çatlayacak diye birşey yok dedi, bu ay deniyip görücez.
şimdi Allahtan dileğim, inşallah yumurtam çatlar ve başka hiç bir sorun olmadan gebe olabilirim. inşallah yumurtam çatlar, tüplerim açıktır ve eşimin spermleri formundadır ve inşallah bu ay sizlerle hamilelik sevincini paylaşırım. :sm_cool:

canım ya benimde yumurtalıklarm adetin 12.günü 12mmdi.doktr bana ilaç verdiği halde bukadar büyüdü.sen başka bişey yaptnmı.bitkisel filan.doktr bu aya ümit vermedi benim için.bide illa 20mi olması gerekiyr hamile kalmak için.beni bilgilendirirseniz sevinrm.senin adınada çok sevindm.inş.bu ay hamiş kalırsn.

canım ya benimde yumurtalıklarm adetin 12.günü 12mmdi.doktr bana ilaç verdiği halde bukadar büyüdü.sen başka bişey yaptnmı.bitkisel filan.doktr bu aya ümit vermedi benim için.bide illa 20mi olması gerekiyr hamile kalmak için.beni bilgilendirirseniz sevinrm.senin adınada çok sevindm.inş.bu ay hamiş kalırsn.

amin canım inşallah,
hiçbirşey yapmadım hayatım, pazartesi günü için özel bir doktordan randevu almıştım ve tadaviye başlıyacaktık, çok güvendiğim bir ultrason uzmanı var, eşim doktora gitmeden bir o hocaya görün, belki yumurtan büyümüştür, eğer büyümüşse bu ay gitme, bir deneyelim yine olmazsa git doktora dedi, benim de hiç umudum yoktu, beklediğim cevap "evet olması gerekenden daha küçük yumurtan" demesiydi ama 13.güne göre çok iyi gelişmiş her an çatlayabilir dedi.
özel olarak yaptığım hiçbirşey yok canım çünkü kendimi tedaviye başlıycam diye hazırlamıştım, ilaçlarla yumurtamın büyütülüp çatlatılacağını düşünüyordum.

elifecim benim ilk gittiğim doktor adetin 15.gününde en az 20 mm. olması gerekiyor demişti. benimse 15.günde 11.mm idi.

ama dediğim gibi büyümüş olması çatlayacak anlamına gelmiyormuş, inşallah çatlar çabucacık.

Allah gönlüne göre versin canım senin de inşallah,
yumurtalarımız tez zamanda büyüsün çatlasın da bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla.

a.s.hadi yaa iyi çalış boşa gitmesin bekliyoz güzel haber:teytey:

arkadaşlar yumurtanın çatladığını nasıl anlayabiliriz?

canım yumurtan çatladığında en belirgin özellik akıntı kontroludür..tuvalete gittiğinde akıntın eğer şeffaf veya beyaz renkte iki parmağının arasına aldığında uzuyorsa çatlamıştır..çünkü yumurta hücresi kabuktan ayrılıp tüplere doğru ilerlerken kabuğun içinden sümüğümsü bir akıntı salgılar ve bu da rahatlıkla anlaşılabilir..
birde tabi klasik karın ağrısı batma şeklindeki sancılardır..:1closedeyes:

canım bizzat uyguladığım herkese tavsiye ettiğim ve yumurtaları büyüten mucize bir karışımım var..denenmiş ve sonuç alınmıştır..
BAL - TARÇIN - ÇÖREKOTU karışımı ...
adet bitiminden hemen sonra sabahları bir dilim ekmek üzerine bir tatlı kaşığı bal sürülür üzerinne tarçın ve çörek otu serpilerek hergün yenir..zaten adetin 14.veya 16 gününde büyümüş oluyor..yani şu andA bebişime kavuştuysam sebeplerinden biri de budur..:1rolleyes:

canım inşallah en kısa zamanda yumurtacığın çatlar..bebişinde yolunu bulup gelir...allah gönlüne göre versin...

inşallah canım....inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş kalırız da bebişlerimize kavuşuruz

Allah hayırlı evletlar nasip etsin mutlu haberi tez zamanda alırız inşallah duam seninle...:nazar:

canım yumurtan çatladığında en belirgin özellik akıntı kontroludür..tuvalete gittiğinde akıntın eğer şeffaf veya beyaz renkte iki parmağının arasına aldığında uzuyorsa çatlamıştır..çünkü yumurta hücresi kabuktan ayrılıp tüplere doğru ilerlerken kabuğun içinden sümüğümsü bir akıntı salgılar ve bu da rahatlıkla anlaşılabilir..
birde tabi klasik karın ağrısı batma şeklindeki sancılardır..:1closedeyes:

akıntı kısmı doğru da o akıntının nedeni "kabuğun içinden sümüğümsü bir akıntı salgılanması" değil, yumurtlamaya neden olan hormonların rahimağzı (servikal) salgısını arttırmasıdır. böylece spermlerin ilerlemesi kolaylaşır...

Asina selam,hayirlisiyla bu ay hamile kalmani dilerim, ben de Ankara'dayim.gittigin dr un adini ve calistigi yeri yazarsan sevinirim....4 doktor degistirdim hala icime sinen biri olmadi:KK43: 18 aydir da bekliyorum,bebegim gelmemekte inat ediyo, babasi da yok su an yanimda:KK43: bari iyi bir doktor bulayim da tedavi icin gererkenleri yapayim

kızlar ya moralim çok bozuk iki gündür.
yumurtamın büyüdüğünü öğrendiğim gün yani cuma günü bir hevesle gittim eve, eşimin haberi vardı gelişmelerden, akşam oldu tık yok, neymiş efendim çok yorgunmuş çok rahatsızmış, biraz sitem ettim ona bana "taktın mı takıyorsun sen de" dedi.
canım nasıl sıkıldı anlatamam, gittim yattım ben de ama sabaha kadar uyuyamadım sinirden,
bugün hiç konuşmadık zaten ikimizde kurstaydık, akşam yine aynıyız, yine gece oldu yine birşey yok
saatlerce konuşmadık, ben yine gittim yattım, sonra o geldi, epey zaman da öğle geçti, en sonunda dayanamadım "çok bencilsin, hiç bir şey umrunda değil senin" dedim, hiç cevap vermiyor.

aylardır çırpınışlarımı görüyor, nasıl uğraştığımı her ayın sonunu nasıl sabırsızlıkla beklediğimi, her ayın sonunda ki yıkılışlarımı ondan daha iyi kimse bilemez, buna rağmen bir inattır gidiyor, anlayamıyorum bir türlü ne yapmak istediğini.

yatttığım yatak batıyor sanki bana, yanına yattığımda boğazına sarılıp boğasım geldi, kalktım yine yataktan, napıcam bilmiyorum, onun da ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum.

sen aylarca bekle, sonra bu ay tam olcak derken kocanın tripleriyle uğraş, şu an ona karşı nefretten başka birşey hissetmiyorum inanın, çok üzdü beni :çok üzgünüm:

X