Gelinbaşı ve Gelin Tacı kızlaaaaar cevap verırsenız sevınırım

beyd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
7
0
36
Adıyaman
adanada ıyı bı kuafor onerınız varmı arkadaslar dugunum yaklastı ıyı bı kuafor olsun ıstıyorum sıze sorayım dedım

Son düzenleme:
valla benımkıde yakın zamanda oldu adana da ii kuaför cok madddi sıkıntınız yoksa zorlanmazsınız bızde erkek tarafı mırın kırın ettı aycan kuaför var meşurdur salonların anlaşmalı oldugu yer idare ederdı işte:/

ya ben duvagımı ılk danstan sonra cıkarabılırmıyım acaba cokmu sacma olur bu dusunce gelinligimin arkası hareketlı bsey sırtıda acık .cıkarmayı ıstıyorum ama nasıl olcak bılemıyorum yardım edermısınız

hiç duvak taktırmazsın gelinliği aldığın yer sana tül verir başına atarsın danstan sonra da çıkarırsın...

kuforlerı gezdm erdem yazdag 500 dedı . ekrem yesıl 400 dedı .her ıkısıde porslen makyaj yapıyomus .erdem yazdag baya ıyıydı gbydı ama bı gelin basınada sızce cokmu .bid abdullah yagmura gttm gazıpasada olana oda 300 dedı ama porsln makyaj deglmis ordakı kafm karısık acaba buralara gıden bırılerı varmı napsam.bide benporselen makyaj nas bısey bılmıyorum

abdullah yağmura düğünde saçımı yaptırmıştım ayrıca porselen makyajda yapıyorlar çok memnun kaldım..

Ben erdem yazdağ'a gitmiş 2 gelinin düğününe gittim, bir tanesinin makyajı düğünün yarısı olmadan silinmeye başladı, flormor ürünleri kullanmışlar... İki gelinin de saç modeli aynıydı hatta, tesadüf işte...

Ekrem yeşile kendi düğünümde gittim 300 liraya yaptılar, kaş manikür pedikür takma kirpik dahildi bu fiyata... Ben çok memnun kaldım doğrusu...

Abdullah yağmur'un sosyete pazarı yakınlarındaki şubesine de abimin düğününde gittik geçen haziranda, gelinimiz çok memnun kaldı, haziran sıcağında saçı da makyajı da hiç bozulmadı, gruptaki diğer kişilerinki de aynı şekilde...
Fiyat olarak da 300 dediler sonra 250 ye indi... Ben önceden konuşup randevuyu ayarlamıştım, ama sadece saç makyaj yapıldı geline; kına bir hafta önce kayseride yapıldığından kaş-manikür-pedikür-ağda işleri gerekmiyordu, o yüzden indirim de sorun çıkarmadılar... Gelin artı 10 kişiye 550 ya da 600 lira ödeme yapıldı... Bu 10 kişiden bir tanesi çocuktu, 2 tanesi türban + makyaj, 1 tanesi sadece makyaj, geri kalanı da saç & makyaj yaptırdı... Oraya gidersen Turgut Bey diye biri var ben onunla görüşmüştüm... Abimin düğünü öğlen saat 1 deydi, sabah 8 de tam kadro ile açılmıştı kuaför ve bizleri bekliyorlardı... Yalnız türbanlı kişilerde olacaksa grubunuzda bunu belirtin, çünkü turban yapan elemanı diğer şubeden getirttiyorlar (sanırım turgut özal bulvarındaki şubeden)...

Kolay gelsin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…