kizlaaaaaaar bakin biii sol kulagimda pir pir ses

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.082
173
93
Kızlar 18 haftalik hamileyim sabahtan beri kulagimin teki pir pir ediyo içine kelebek kaçmış gibi uyuz oldum doktorumu aradım kbb ile görüş dedi ama hiç doktora gidesim yok başına böyle bir şey gelen yok muu sinir etti bu segirme tarzı şey beni

canıms ses duyman iyi değil dr gitmeni tavsiye ederim..

Aynisi 18 haftalikken bana da olmustu boyle kelebek gibi bazen tikaniuordu bazen cinlama gibi kbbye gitmistim basinctan demisti gecmezse gidersin iltihap falan olmasin ihmal etme

Aynisi 18 haftalikken bana da olmustu boyle kelebek gibi bazen tikaniuordu bazen cinlama gibi kbbye gitmistim basinctan demisti gecmezse gidersin iltihap falan olmasin ihmal etme

Bende gideyim bari yarin filan da gecmesse (

bende sık sık olur, hamilelikle alakası yok. üşütmüş olabilirsin ya da su falan kaçırmış, sorun olmaz. bir kaç gün bekle geçecektir.

Ayy geçti galiba kizlaaaaaaar ses soluk yok yaşasınnn yinede erken sevinmeyim:)

sakız cigne canım ıltıhap varsada gecırıyor KBB uzmanı söylemıstı senın o dedıgınde genelde üşütmede oluyor sıvı bırıkmesı oluyor genelde teshıs geçmezse antıbıyotıkle gecıyor

Doktora gittim malesef bebekten dolayı ilaç bile vermedi ( ağrım oldu dün şimdi de gene pır pır başladı

senin yerinde olsam hemen giderdim..pekçok şeyin belirtisi olabilir..

Dün gittim canım ağrı oldu pır pır yine devam doktor bişey yok iltihap başlangıcı olabilir bebek var diye antibiyotik veremedi dün annem iki damla soğan suyu damlattı gwceyı iyi gecirdim ama demin gene başladı pır pır uyuz etti beniiii

kulak damlasıdamı vermediki dr..sakıncası varmı acaba..

Vermedi yaa parol iç dedi augmentin 1000 lik yazdi ama içme artarsa şişme olursa başla dedi bende artmadi diye icmedim

tabii illa olacak diye bir şey yok ama vertigo olmuştu bir komşumuz,belki seninki geçicidir,takip etmekte fayda var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…