• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaaaaaaaaaar karbonat testinde hamileyim galiba

TTATTLI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
250
11
38
İstanbul
dün akşamdan beri her wc ye her gitmemde karbonat testını denedım hepsındede alttan kabarcıklar cıktı ya hamıle olabılırmıyım acaba :18: insan cocuk ısteyınce herseye umut baglıyo işte:26:

Son düzenleme:
dün akşamdan beri her wc ye her gitmemde karbonat testını denedım hepsındede alttan kabarcıklar cıktı ya hamıle olabılırmıyım acaba :18: insan cocuk ısteyınce herseye umut baglıyo işte:26:

Allah gönlüne göre versin de karbonat testi nasıl bişiy ki :26:

Allah gönlüne göre versin de karbonat testi nasıl bişiy ki :26:

bende gecenlerde duymustum idrarını temız bı kaba alıyosun içine bıraz karbonat atıyosun kabarırsa hamılesın dıbe cokerse degılsın ilk duydugumda yapmıştım dıbe cokmustu dünden berıde yapıyorum kabarcıklar cıkıyo pek güvenemıyorum karbonata ama umut dünyası işte:18::18:

bende gecenlerde duymustum idrarını temız bı kaba alıyosun içine bıraz karbonat atıyosun kabarırsa hamılesın dıbe cokerse degılsın ilk duydugumda yapmıştım dıbe cokmustu dünden berıde yapıyorum kabarcıklar cıkıyo pek güvenemıyorum karbonata ama umut dünyası işte:18::18:

benimde 4 gündür rahimüstünde sancım var belim ağrıyor ara ara reglimde 2-3 gün gecikti normalde hiç gecikmez hatta erken erken gelir bulantımda var özellikle sabahları baya can sıkıcı oluyor bu sabah dayanamayıp test yaptım negatif çıktı bir de bunu mu denesem merak ettim şimdi ama evde karbonat da yok yaa :44: var mıbaşka böyle ev usulü yöntemler bildiğin :9:

benimde 4 gündür rahimüstünde sancım var belim ağrıyor ara ara reglimde 2-3 gün gecikti normalde hiç gecikmez hatta erken erken gelir bulantımda var özellikle sabahları baya can sıkıcı oluyor bu sabah dayanamayıp test yaptım negatif çıktı bir de bunu mu denesem merak ettim şimdi ama evde karbonat da yok yaa :44: var mıbaşka böyle ev usulü yöntemler bildiğin :9:

bikaçtane daha var galiba koca karı işi:1::1:unuttum internetten bakabılırsın cnm:)))))))

Kıslarrrr merhaba
Ben yni uye oldum surekli bu sitedeyim yazdgnz bilgiler cok gzl bnmde sze sorum olacak :54:
Ben 7 aylk ewlyim Bndnb3.5 ay once doktrlrn hatasi uzerine dusuk yptm ve 2 aydr bbis dsunuyorz :emir_bebek: Bu ay bnde dgsklikler frkettim bnm adetime 1 hfta kaldi 15 gun oncesnden belimde agri kasklarmda gerilme mide ynmasi gogs uclarinin ctlayp kasnmasi gbi seyler iste tam 5 tne test yptm :52:tbi negatf :)) karbntmi dersnz limonmu sutmu hepsni uyguladm 2 gndr hpsi poztf ckyr yardmmm ltfn hmilemym acaba :)))

Son düzenleme:
Kıslarrrr merhaba
Ben yni uye oldum surekli bu sitedeyim yazdgnz bilgiler cok gzl bnmde sze sorum olacak :54:
Ben 7 aylk ewlyim Bndnb3.5 ay once doktrlrn hatasi uzerine dusuk yptm ve 2 aydr bbis dsunuyorz :emir_bebek: Bu ay bnde dgsklikler frkettim bnm adetime 1 hfta kaldi 15 gun oncesnden belimde agri kasklarmda gerilme mide ynmasi gogs uclarinin ctlayp kasnmasi gbi seyler iste tam 5 tne test yptm :52:tbi negatf :)) karbntmi dersnz limonmu sutmu hepsni uyguladm 2 gndr hpsi poztf ckyr yardmmm ltfn hmilemym acaba :)))

cnmmmm bende aynı dertten muzdaribim ama benım adetım bıraz farklı yazdığım cevaplara bakarsa bulabılırsın adetım henüz geçmedı ama doğru durusta det gördugumde söylenemez aaahh ah ne olacak bızım bu halimiz bacım:(((:37:

Kıslarrrr merhaba

bende yeni ve bilgisizim :1: bir şeyler bilsem yardımcı olmaya çalışırım ama buralardan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum bende :) ve benim daha 3.5 aylık evliyim bebek planlaması falan yoktu ama ahh şu belirtiler insanı nasıl şüphelendriyor :9: umarım sonuç istediğin gibi olur :16:

Kızlar karbonati olmayanlar icin bi arkadas bu topicte camasir suyu testi yapmisti ayni karbonat gibi ustune biraz camasir suyu ekliyor sunuz iyice kopururse hamissiniz kopurmesse hamis degilsiniz benim de bidahaki adet tarihim 6 haziran belirti falan da yok ama günler gecmiyor heyecan yapiyorum ilk denememiz ondan herhalde

Kızlar karbonati olmayanlar icin bi arkadas bu topicte camasir suyu testi yapmisti ayni karbonat gibi ustune biraz camasir suyu ekliyor sunuz iyice kopururse hamissiniz kopurmesse hamis degilsiniz benim de bidahaki adet tarihim 6 haziran belirti falan da yok ama günler gecmiyor heyecan yapiyorum ilk denememiz ondan herhalde

benımde 5 haziran domestos olurmu:1::1::1:

İnslhh Hamisizdr kzlar bn esime yptm ondada kbariyo oda arada bcaklarini diker hvaya :)) dun dyor ne yptn sn bna dye ;)) bu gdsle eslermzde bize baka bka delireck offf vlla bzm bu halimz ne olcak bu gdsle duaya ckicz vlla ya :( tatlm bn cok dznliydi adetm dduk ypnca dgsti ya 1 gun yda 3 gun atliyo Bu ay yumurtlama tkibi yptm cft czgi grnce hdi ddm bnm adamda emret komutnm dyor delirdi gliba bnm admda ya :)) bn bu ay umutluym kzlar ilk dsukte hsstetm bu ysadklarmi hayrlisi herkz icn bn dha uye olmadn hpinize dua edyrdm cnlarmmm :54:
:19:

İnsallh cnm insallh allh gonlumuze gore vern :* bide süt testi var uygulayanlar memnunmus bacılar:24:

Bir cezvenin icine sut koyup kaynatn fokur fokur tasmya yakn ocaktn alin snra icine biraz idrar koyun eger süt kesiliyorsa hamssnz tbi nkdr dgru bilemm ama annm birine ypti dgru ckti kzlar hdi dneyin :42:

ayy kendime güle kırıla ilerde anlayacak anım olsun diye denedim vallahi çamaşır suyunu :9: :9: :9: ilk önce kolayı koyaarsınız dipten ufak ufak baloncuklar çıkarya az bişiy öyle olsun amaan dedim napıyosun sonra dökmedim 5-10 dk sonra tekrar baktım fokur fokur köpük olmuş üstü :9::9::9: yani sonuç ne bilmiyorum ama anlarızbi kaç güne doğru mu yanlış mı :17::9:

Guzel bi soru :36: Kesik kesik soyle sanki sut bozlmsta ustunde boyle kabrk kabrk tortular oluyo kaymk brikimleri gbi cnm :)

Back