Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün akşamdan beri her wc ye her gitmemde karbonat testını denedım hepsındede alttan kabarcıklar cıktı ya hamıle olabılırmıyım acaba :18: insan cocuk ısteyınce herseye umut baglıyo işte:26:
Allah gönlüne göre versin de karbonat testi nasıl bişiy ki :26:
bende gecenlerde duymustum idrarını temız bı kaba alıyosun içine bıraz karbonat atıyosun kabarırsa hamılesın dıbe cokerse degılsın ilk duydugumda yapmıştım dıbe cokmustu dünden berıde yapıyorum kabarcıklar cıkıyo pek güvenemıyorum karbonata ama umut dünyası işte:18::18:
benimde 4 gündür rahimüstünde sancım var belim ağrıyor ara ara reglimde 2-3 gün gecikti normalde hiç gecikmez hatta erken erken gelir bulantımda var özellikle sabahları baya can sıkıcı oluyor bu sabah dayanamayıp test yaptım negatif çıktı bir de bunu mu denesem merak ettim şimdi ama evde karbonat da yok yaa :44: var mıbaşka böyle ev usulü yöntemler bildiğin
bikaçtane daha var galiba koca karı işiunuttum internetten bakabılırsın cnm:)))))))
Kıslarrrr merhaba
Ben yni uye oldum surekli bu sitedeyim yazdgnz bilgiler cok gzl bnmde sze sorum olacak
Ben 7 aylk ewlyim Bndnb3.5 ay once doktrlrn hatasi uzerine dusuk yptm ve 2 aydr bbis dsunuyorz Bu ay bnde dgsklikler frkettim bnm adetime 1 hfta kaldi 15 gun oncesnden belimde agri kasklarmda gerilme mide ynmasi gogs uclarinin ctlayp kasnmasi gbi seyler iste tam 5 tne test yptm tbi negatf :)) karbntmi dersnz limonmu sutmu hepsni uyguladm 2 gndr hpsi poztf ckyr yardmmm ltfn hmilemym acaba :)))
Kıslarrrr merhaba
Ben yni uye oldum surekli bu sitedeyim yazdgnz bilgiler cok gzl bnmde sze sorum olacak
Ben 7 aylk ewlyim Bndnb3.5 ay once doktrlrn hatasi uzerine dusuk yptm ve 2 aydr bbis dsunuyorz Bu ay bnde dgsklikler frkettim bnm adetime 1 hfta kaldi 15 gun oncesnden belimde agri kasklarmda gerilme mide ynmasi gogs uclarinin ctlayp kasnmasi gbi seyler iste tam 5 tne test yptm tbi negatf :)) karbntmi dersnz limonmu sutmu hepsni uyguladm 2 gndr hpsi poztf ckyr yardmmm ltfn hmilemym acaba :)))
yok cnm saat farketmezbir de saat farkeder mi bu test için
Kızlar karbonati olmayanlar icin bi arkadas bu topicte camasir suyu testi yapmisti ayni karbonat gibi ustune biraz camasir suyu ekliyor sunuz iyice kopururse hamissiniz kopurmesse hamis degilsiniz benim de bidahaki adet tarihim 6 haziran belirti falan da yok ama günler gecmiyor heyecan yapiyorum ilk denememiz ondan herhalde
İnsallh cnm insallh allh gonlumuze gore vern :* bide süt testi var uygulayanlar memnunmus bacılar
Bir cezvenin icine sut koyup kaynatn fokur fokur tasmya yakn ocaktn alin snra icine biraz idrar koyun eger süt kesiliyorsa hamssnz tbi nkdr dgru bilemm ama annm birine ypti dgru ckti kzlar hdi dneyin