kızkardeşim ve kızı ile kızlarım

Ben size birsey diyeyim mi arkadaşım.

Olay ben çocuğumu ezemem kimse benim Çocuğuma laf etmesin değil. ..

Ben çocuğumu eğitmekle saatlerce günlerce aylarca uğraşamam siz de laf edip yetersizligimi hatirlatip durmayın.

Bence budur.

Chem böyle olursa kızın ileride onunla anlaşamaz. Görüşmeyin bence sık sık.

kardeşsiniz siz
kendi kız kardeşinizin tavrı yanlış
yeğeniniz o, el kızı gibi anlatmışsınız. ben kendi yeğenlerimi gözümden sakınıyorum nazar değecek diye..

Uyaracaksiniz tabii. Benimki de yanlış bir şey yapsa kimseye bırakmam ben uyarırim, kusura bakma derim, az görüşelim derim. Küsecek kişi siz degilsiniz

Canlar sanırım ileride bizide boyle sorunlar bekliyor..
Benimde 4 aylik kizim var. Kiz kardesim cok seviyo tamam sevsin ama kararinca. Bugun bize geldiydi gelmeden once haberi vardi kizimin uyudugundan. Daha yeni uyumustu. Neyse bu gelir gelmez cocugun yanina girdi. Cik diyorum sessizce sakince kirmadan yok anam inat. Sonra cektim kolundan nazikce senmisin ceken sanki dovdum bi batirdi tirnaklari bana. Bende batirdim valla ohh canima degsin. Kizdi kapiyi patlatti e tabi olan yavrumla bana oldu. Uyandiiii....
Butun gun o uykuyu vaktinde uyumadi diye miz mizlandi agladi durdu surekli uyudu uyandi en uzun uykusu 10 dk. Butun islerim kaldi bugun insan gelmisken bi yardim eder demi yok o da yok....
Anlayissiz yaa..
sonra annemi aradim anlattim boyle boyle annem banada ayni davraniyo diyo. Ama babam varya ona cook yuz veriyo. Cok simartiyo. Ya ben boyle olmak istemiyorum.......

Chem böyle olursa kızın ileride onunla anlaşamaz. Görüşmeyin bence sık sık.
senede iki kez görüşüyoruz. ayrı şehirlerdeyiz. ama yine de sorun yaşıyoruz.

kardeşsiniz siz
kendi kız kardeşinizin tavrı yanlış
yeğeniniz o, el kızı gibi anlatmışsınız. ben kendi yeğenlerimi gözümden sakınıyorum nazar değecek diye..
ben de onu diyorum ya, sanki teyze değil yabancıyım. kızkardeşim yeğenimi benden sakınıyor.

Uyaracaksiniz tabii. Benimki de yanlış bir şey yapsa kimseye bırakmam ben uyarırim, kusura bakma derim, az görüşelim derim. Küsecek kişi siz degilsiniz

yabancı birinin evladımı uyarmasına karışmasına ben de kızarım ama kızkardeşim ve yeğenim onlar. el muamelesi görmek üzüyor.

aynen annem de başa çıkamıyor. çatır çatır kavga ediyor valla.

En nefret ettiğim şey
Herkesin evladı kendine kıymetlidir
Siz evladınızın rahatına bakın
Bebeğiniz zarar görüyorsa istediği kadar alınsın gücensin kendi kızına hakim olup oturtamıyorsa siz müdahale edincede kızmamalı
Yok öyle dünya

yani. herkesin evladı kendine kıymetli. ama yeğenim de kıymetli. bunu nasıl anlamazlıktan gelebilir ki?
üstelik tavırlarımı kızını ve kendisini kıskanmama bağlaması ayrı saçmalık.

kız kardeşin öfkelenmesinin nedeni senin kızını onun kızına ezdirmek istememenden geliyor..kabul etme kov gitsinler..

yani. herkesin evladı kendine kıymetli. ama yeğenim de kıymetli. bunu nasıl anlamazlıktan gelebilir ki?
üstelik tavırlarımı kızını ve kendisini kıskanmama bağlaması ayrı saçmalık.

Benim eşimin piskolojisi bozuk bi teyzesi var kimse kadına karısamaz düşün kocasını dövmüş herkesde tırsar sağı solu yoktur. Akrabalar herşeyine evet der
Rahatsız bi kızı var 3 yaşında cok şımartmış tabi kimse karışamıyo ya gelene cakıyo kız gidene vuruyo annası gibi :) velhasıl
Ramazanda kayınvalidem herkesi iftara aldı onlarda var benim kızım 1 yaşında bu oyuncak fırlattı kızımın yüzüne.
Bende cok hassasım özellikle yüze kız evlatta daha özen isteyen bişey bence.
Fırladım kızımı aldım onun kızınada ne yapıyorsun sen uzak dur dedim.
Görüceksin eşimin teyzesini oh iyi etti ben mutlu oluyorum kızım etraftakilere vurunca fln laf yapıyo bana
Döndüm dedimki teyzecim yapamaz özellikle benim kızıma yapamaz okadar uzun boylu deil. Böyle konusuyorsunda inş ilerde bu tavrın yüzünden bu kız kendini kaybetmez dedim.
Kayınvalidem hemen o hasta ilac kullanıyor dedi
Bende cevap olarak teyze hanım ne kullanıyor dedim.
Sustu kaldıı
10 evladımda olsa onlar benim kıymetlim kimseye zarar vermelerine izin vermem benim evladımada kimse zarar veremez

delidir ne yapsa yeridir derler..bence uzak durun...mazallah bir zarar verse ceza bile almazlar..

Ya kızlar ya kusura bakmayın ya benim sorum çocukla iygili değil hamilelikle iygili nolur yardım edin bana

delidir ne yapsa yeridir derler..bence uzak durun...mazallah bir zarar verse ceza bile almazlar..

Evette öyle yapmış millet bu zamana kadar buda ohoo dünya benim kim coıkar karşıma modunda. Kızınıda öyle yetiştiriyor

kız kardeşin öfkelenmesinin nedeni senin kızını onun kızına ezdirmek istememenden geliyor..kabul etme kov gitsinler..

kardeş kovulur mu hiç? kavga küs olunur da kovulmaz. olmaz yani.

Allah korusun evlatlarımızı. zarar verilmesini ben de istemem elbette, bazı çocuklar gizli yapıyor yapacağını.

Ya kızlar ya kusura bakmayın ya benim sorum çocukla iygili değil hamilelikle iygili nolur yardım edin bana

hayırdır?

Merhaba
Ya ben 12 de adet oldum 15 de adetim bitti 16 da eşimle ilişkiye girdik ya 3 posta yaptık ama yani birinci sefer içime bosalmadi ama 2 ve 3 kez bosaldı şu an hamile kalmış ihtimalim var mıdır ?? Lütfen yardımcı olun lütfen

Merhaba
Ya ben 12 de adet oldum 15 de adetim bitti 16 da eşimle ilişkiye girdik ya 3 posta yaptık ama yani birinci sefer içime bosalmadi ama 2 ve 3 kez bosaldı şu an hamile kalmış ihtimalim var mıdır ?? Lütfen yardımcı olun ya belki başka bi durum ama o kdr çok istiyorum ki

Geçmiş olsun.. Böyle insanlara karışmayıp, başın üstüne çıkartılıyor bide. Alttan almayıp, tepki göstermek lazım. Psikolojik rahatsızlık değil bu, şiddet. Psikolojinin arkasına sığınıyorlar. Biçok öyle rahatsız insanın genelde kendi hariç kimseye de zararı yoktur, içlerinde yazarlar hüzünlerini. Bunlardakiyse bildiğin şımarıklık, yüz bulunca azıtmak..

Saol canm
Bizim sorunlarımız gecerde
Yazık üzülüyorum o kadına davranışları yüzünden olan cocuklarına oluyo hepsi ayrı kafa
Her önüne gelen anne oluyo bunun eğitimi yok ya
Sonra cocuklar ailesinin yansıması oluyoki kızının sonuda onun gibi olcak Allah korusunda

Elinizden gelecek tek şey uzak tutmak.. Size zarar vereni kendinizden uzak tutun.. Doğa kanunu bu tüm canlılar öyle yapıyor sonuçta. O geliyorsa, siz kaçın hatta

Elinizden gelecek tek şey uzak tutmak.. Size zarar vereni kendinizden uzak tutun.. Doğa kanunu bu tüm canlılar öyle yapıyor sonuçta. O geliyorsa, siz kaçın hatta

Kvalideciğime dedim sevgili kızkardeşiniz gelince lütfen beni cağırmayın
Mümkün oldukca uzak tutun ben siz deilim kocası hiç değilim susamam bi tatsızlık cıkar mazallah dedim
Bakalım ne kadar etkili olcak bu iletişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…