Doğuma Hazırlık Kızınız mı olacak, oglunuz mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızınızmı oglunuzmu olacak?

• kız

OY: 30 51,7%
  • oglan

OY: 28 48,3%

• Ankete Katılan
    58
  • Anket Kapalı .

ali_ye

RABBİME ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
1.793
11
42
oncelikle oglan kız hayırlı saglıklı evlatlar olsunlar 2009ve 2010yılı oglanmı kızmı senesi bakalım sizlerin bebişleri kızmı erkekmi olacak :ecrin_bebek:

biz ocak anneleri topiginde açık ara erkek bebekler önde..2010 ocak ayı erkek bebekler çogunlukta...

erkek yılı ama bu yıl erkek isteyenlerin kızı oldu..
rabbim ne isterse onu veriyo erkek yılı kız .. bahane..opuyorumnanaktan

Şubat Mart arasında dogucam erkek hatta idda ediyorum Ocak subt Mart bu uç ayda erkekler onde olacak

sonradan bir süprizle karşılaşmazsam allah kısmet ederse aralık annesi olucam ve oğlum olucak

benim de erkekti ama kordon karışmış.kızım olacak :)) aralıkta benim de doğum inşallah.

ocak 2010 annesiyim,dengeyi bozmıyım dedim,ikiz bebek bekliyorum,bi kızım,bi oğlum olacakkaydirigubbakcemile5,ama 2010 ocak anneleri topiğimize göre erkek bebekler açık ara öndekaydirigubbakcemile3

bende ocak 2010 annesiyim ama henüz öğrenemedim cinsiyetini haftaya dr.a gidicem o zaman yazarım:CüvCüv:

mrb masalsu kasımın kaçında doğum yapcan aramızda ne kadar var ben 24 kasımda inşallahopuyorumnanaktan

benim de oğlum olucak inş.ve bu sene oğlan yılı galiba gerçekten:)

X