Kizini dovmeyen dizini dover!?!!

Ben o konuşup yorum yapanlara takıldım,acaba kendi çocukları nasılmış ki başkasının çocuğu için akıl veriyorlar ç,kimse kimsenin evladını,anasını,babasını,ailesini v.s yargılayamaz.kızı 12 de mi geliyomuş onlara ne,kadını daha çok dolduruyorlar,"biri de çıkıp ,kızını al karşına konuş bi sıkıntısı mı var sor belki ondandır "demez,ancak vur kır parçala.

Ondan sonra kızım beni neden sayıp sevmiyor derler. Öyle aile sevilirmi ya

Çocuğunu sevgi, ilgi ve sabırla büyütürsen oduna ihtiyacın olmaz. Aksi taktirde işler o kadar ters gider ki son çare o odunmuş gibi görünebilir.

Sorunlari konusarak halletme yetenegi olmayan insanlarin basvurdugu yol madem.oyle cocuk yapma yani yaptinda ne oldu cocugu dayakla adam etmeye calisiyolar

Sonra neden kızlar kaçıyor kaçar tabi..her genç kız ister güzellikle konusulmasını,Sevilip okşanmak bunuda annesi veremiyorsa başka yerde,kimi zaman yanlış adamlarda arıyor

Benim anacım ilk okulum bittiğinden beri bana dokunmadı ama iyi dövdü o zamana kadar ben olsam asla annemin yaptığını yapmam asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…