güzelim bak burda polemik yapmıyoruz .o zaman söyleyelim songülle yeşilime konusunu bir derdim vara taşısın yanlış yere açtıysa . sizi burdan kovduğumu nerden çıkardınız ilk baştaki yazımı okuduysanız yardım edecekler özele yaazsın inanmayanlarda yazmasın dedim siz bu kıza taktınız sanırım
cnm resimleri eklemenin bir mahsuru yok.birde şunu söylüycem özlempau arkadaşım ben bir çok kişiye adres ve telimi verdim konum farklı yerlere sapınca kapattırdım.çoğu kişi irtibat kurmadı.sadece 3 kargo geçti elime.onlarında resmini kronick çekti.neler geldiini görün istedim.bende dahil demişsin adres almakla iş hallolduysa herkese verdim cnm.bu son mesajım bize yardım etmek isteyen olursa özelime yazınız ben buradan cevap vermemeye gayret göstericem.sevgiler
güzelim bak burda polemik yapmıyoruz .o zaman söyleyelim songülle yeşilime konusunu bir derdim vara taşısın yanlış yere açtıysa . sizi burdan kovduğumu nerden çıkardınız ilk baştaki yazımı okuduysanız yardım edecekler özele yaazsın inanmayanlarda yazmasın dedim siz bu kıza taktınız sanırım
bu kıza taktığımı da nerden çıkardınız...topikte ayşe ile ilgili en ufak kötü bir kelimem imam var mı lmaz:
aksine kro'cumun mesajını alıntı yaparak "şüphesi olanlar ayşeye özelden yazsınlar sorsunlar..kimseye zorla yardım yapın diyen yok" diye bile mesaj yazdım.
bu kıza taktığımı da nerden çıkardınız...topikte ayşe ile ilgili en ufak kötü bir kelimem imam var mı lmaz:
aksine kro'cumun mesajını alıntı yaparak "şüphesi olanlar ayşeye özelden yazsınlar sorsunlar..kimseye zorla yardım yapın diyen yok" diye bile mesaj yazdım.
evet okuduğumda şaşırdım eski konularda çok yüklenmiştiniz. neyse bence uzatmayalım konu dışına çıkılıyor bu konunun kapanmasını istemiyorum hayırlı günler
Arkadaşlar bu konu bir daha açılmasın lütfen...
adres alan arkadaşlar almışlardır,
lütfen yardım etmek isteyenler özelden ulaşabilir ve adres alabilir...
çünkü bu konu her açıldığında amacından sapıyor,hoş olmuyor o zaman...
konu kapanmıştır...
sevgiler...
evet okuduğumda şaşırdım eski konularda çok yüklenmiştiniz. neyse bence uzatmayalım konu dışına çıkılıyor bu konunun kapanmasını istemiyorum hayırlı günler