Kızına yardım konusu açan Bayan...

bebiş25 arkadaşım düşüncenden dolayı seni kutluyorum ve arkadaşımın yanında olduğun içinde ayrıca teşekkür ediyorum ben iyi yada kötü bir yorumda bulunmak istemiyorum levestoriy zaten beni çok ii tanıyor ve düşüncemi biliyor.
sadece Rabbim herşeyi görüyor kim haklı kim haksız o biliyor haksız yere kötü yorumlar yaparak kul hakkına girmeyin arkadaşlar unutmayın birgün mutlaka yaptığınız herşey karşınıza çıkacaktır... Yardımda bulunan herkesten allah razı olsun

saol canım inandığım bir şeyi yapıyorum allah yardımcı olan herkesten razı olsun

yanlış anlaşılmasın ama bu arakdasın satış topiği var ve bir cok ürün sergiliyor ...
yardıma ihtiyacı olan insan neden elindekileri satsın kıyafet yardımı yapıyorsunuz ama kıyafet satıyor ve bir cok şey anlamadım kusura bakmayın :uhm:

arkadaşlar neden srgu suale başlıyorsunuz....
inanın veya inanmayın ama yargılamaya kalkmayın...
baştan doğru okursanız arkadaşı arakadaş için yardım toplamaya çalıştığı açıkça yazıyor.
isteyen yardım yapsın yapmak istemeyende yargılamasın suç aramasın lütfen
tşk.

Son düzenleme:
arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrr
yine baslamayalim ya
neden insanlar bu kadar kotu fikrini soylemek icin can atiyor burda deniyorki
inanmayan yazmasin lutfennnnnnnnnnnnn
enayi yerine koyulan varsa hic zannetmiyorum birakin onlari biz dusunelim yaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet biliyoruz satiyor satsin alsin parasinida yesin helal hos olsun inanmayan gondermez o kadar basit ya karalamayin yeter artiklmaz:

canımcımmm belki fark etmedin ben bütün topiclerimi kapattırdım satışa sunduğum ürünlerin çoğu hamilelik öncesi yada hamileyken giydiği kıyafetlerdi doğal olarak olmuyorlardı ama çok şükür 1 haftada 5 kilo verdim stresten hep.o yüzden 2. el topiğimi kapattırdım oradan gelecek parayla bebeğimi tedavi ettiricektim eğer sayfaları okusaydın anlardın sevgilerrra.s.

arkadaşım merhaba; ben biraz evvel konuyu açan arkadaşla mesajlaştım ama sanırım ben sana daha evvel giysi gönderdim. adresini hatırlar gibiyim. daha önce gönderdiklerim işe yaradımı? tekrar isterse yollarım demiştim ama ses gelmedi bir daha.

ben ne dedim şimdi bana bagırıyonuz ya :çok üzgünüm:
merak ettim sordum ala ala inanmıyorummu dedim :mymeka:

Konuyu gereksiz mesajlarla doldurmayın. Bu son ihtar. Yinelerseniz gereken cezalar verilecektir

Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğını akıllarına bıle getirmezler
samuel johnson

evet arkadaşlar bu konu burda kalsın başka konu açmayayım birdah sürekli uyarı geliyor yardım etmek isteyenler özeline msj atsın polemik yapmayalım lütfeeen

Konuyu gereksiz mesajlarla doldurmayın. Bu son ihtar. Yinelerseniz gereken cezalar verilecektir

dikkat ediyorumda sizin konumuzda olan diğer insanlar sizin tavrınızla yazmıyolar ama sizin tavrınız da bi farklılık görüyorum.diğer arkadaşlar ne kadar kibar.lütfen sizde öğretmen gibi davranmayı bırakın bence...

arkadaşlar lütfen inanmayan yazmasın.
artık gerçekten kabak tadı verdi bu konu.
ben ayşenin evine gittim.bizzat gördüm.evi içgüveysinden hallice.eğer kendisi izin verirse fotoğraflarınıda koyarım.
çoğumuzun mecbur kalmasa oturmayacağımız bir ev.
yanlış anlama olmasın.ayşe tertemiz ve eskiden durumu daha iyi olduğu için az çok eşyası var.
hani durumu çok iyi bahçeli evde oturuyor diyenlereydi bu lafım.
bütün raporlarıda gördüm.
ortada yalan dolan yok.
en azından bana göre.
ben ayşeye inanıyorum.
gençliğinin verdiği heyecanla kendini ifade edememiş olabilir bazen.
lütfen rica ediyorum inanmayanlar yazmasın.
burda ayşeye destek olmak isteyenler yazsın..

merhaba
resimleri eklemen iyi olur ayşe söyledi bana ekletcem diye görsünler artık sıkıldım dedi. yardımcı olalım bu kardeşemize

hayatta ne zaman nelerle karşılaşacağımızı bilemiyiz,herkesin başına gelebilir ki benim dileğim kimsenin zor durumda kalmaması özellikle de çocukların herhangi bir sağlık sorununun olmaması,üç aylara girdiğimiz bu zamanda yapacağımız yardımların Allah katında daha da sevabı olacağına inanıyorum ve bence bundan da önemlisi insan olmanın bize verdiği sorumluluğu yerine getirmek gerekir,tabiki isteyen yardım eder,isteyen etmez,ben Allah rızası ve iki küçük çocuk için elimden gelen yardımı yapmak istiyorum ve bunun için çevremdeki tanıdıklarıma da bu durumdan bahsedeceğim,bizi biz yapan değerleri ara sırada olsa hatırlamak gerekir,bu benim şahsi fikrim bana katılanda olur katılmayanda,saygı duyduktan sonra birbirimize tartışmaya gerek kalmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…