bebiş25 arkadaşım düşüncenden dolayı seni kutluyorum ve arkadaşımın yanında olduğun içinde ayrıca teşekkür ediyorum ben iyi yada kötü bir yorumda bulunmak istemiyorum levestoriy zaten beni çok ii tanıyor ve düşüncemi biliyor.
sadece Rabbim herşeyi görüyor kim haklı kim haksız o biliyor haksız yere kötü yorumlar yaparak kul hakkına girmeyin arkadaşlar unutmayın birgün mutlaka yaptığınız herşey karşınıza çıkacaktır... Yardımda bulunan herkesten allah razı olsun
yanlış anlaşılmasın ama bu arakdasın satış topiği var ve bir cok ürün sergiliyor ...
yardıma ihtiyacı olan insan neden elindekileri satsın kıyafet yardımı yapıyorsunuz ama kıyafet satıyor ve bir cok şey anlamadım kusura bakmayın :uhm:
Konuyu gereksiz mesajlarla doldurmayın. Bu son ihtar. Yinelerseniz gereken cezalar verilecektir
dikkat ediyorumda sizin konumuzda olan diğer insanlar sizin tavrınızla yazmıyolar ama sizin tavrınız da bi farklılık görüyorum.diğer arkadaşlar ne kadar kibar.lütfen sizde öğretmen gibi davranmayı bırakın bence...[/QUOTE
Huzuru sağlayabildiysem ne mutlu bana...Gümüş, sitede özellikle bu bölümde artık tartışmaya gerek yok. ya yardım yapılsın, ya da kimse boşa yorum yazmasın. Bazı üyelerin tartışması, konuların kapanmasına sebep oluyor. Bilmem anlatabildim mi?
arkadaşlar lütfen inanmayan yazmasın.
artık gerçekten kabak tadı verdi bu konu.
ben ayşenin evine gittim.bizzat gördüm.evi içgüveysinden hallice.eğer kendisi izin verirse fotoğraflarınıda koyarım.
çoğumuzun mecbur kalmasa oturmayacağımız bir ev.
yanlış anlama olmasın.ayşe tertemiz ve eskiden durumu daha iyi olduğu için az çok eşyası var.
hani durumu çok iyi bahçeli evde oturuyor diyenlereydi bu lafım.
bütün raporlarıda gördüm.
ortada yalan dolan yok.
en azından bana göre.
ben ayşeye inanıyorum.
gençliğinin verdiği heyecanla kendini ifade edememiş olabilir bazen.
lütfen rica ediyorum inanmayanlar yazmasın.
burda ayşeye destek olmak isteyenler yazsın..
a.s......dikkat ediyorumda sizin konumuzda olan diğer insanlar sizin tavrınızla yazmıyolar ama sizin tavrınız da bi farklılık görüyorum.diğer arkadaşlar ne kadar kibar.lütfen sizde öğretmen gibi davranmayı bırakın bence...[/QUOTE
Huzuru sağlayabildiysem ne mutlu bana...Gümüş, sitede özellikle bu bölümde artık tartışmaya gerek yok. ya yardım yapılsın, ya da kimse boşa yorum yazmasın. Bazı üyelerin tartışması, konuların kapanmasına sebep oluyor. Bilmem anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?