tanıdıklarıma soracağım varsa bende çevemdeki arkadaşlarımda yardımlarını esirgemez...
Allah yardımcısı olsun kimseyi yargımak hadimiz değildir....
İlgili kişi banlandı mı?
Siz açtınız bu başlığı ve neden kitlendi konusu..
Gayet güzel herkes yardımcı olmaya çalışıyordu öyle hatılıyorum ben.
Konular neden kitlendi?
bebis desteginden oturu kutluyorum seni hemfikirim...
İlgili kişi banlandı mı?
Siz açtınız bu başlığı ve neden kitlendi konusu..
Gayet güzel herkes yardımcı olmaya çalışıyordu öyle hatılıyorum ben.
Konular neden kitlendi?
cnm ben banlanmadım sadece açtığım konu çok ama çok farklı yerlere çekildi.kendi isteğimle kapattırdım konumu.konu yardımlaşmadan çıkıp çok farklı yönlere gitmeye başlamıştı o yüzden kapattırdım kilitlenmedi yani
yaklaşık 10 dak önce yine açtı ama konuyu yayından kaldırdılar.
o yüzden ben açım tekrar umarım buda yayından kalkmaz
kafam karıştı birazcık..
neyse herşey geldi mi üstüste gelir..
hastalık,parasızlık..
Allah yardımcınız olsun.
Çocuklara bakacak biri olsaydı da çalışsaydınız keşke..
amin canım yani yardım etmek kötü bişey değil başınızın gözünüzün sadakkası olur
bu arada arkadaşın giycek kiyafeti dahi yok eşortmanlarla idare ediyor ama kızları için yardim istiyor 3 yaşındaki kızıda hasta omuriliğinde kist varmış şimdi bebeğine guatr olabilir demişler elinde raporları var isterseniz buraya ekliycek sizleri inandırmak için.
Hiç bir üyeyi zan altında bırakmadan mesajlarınızı yazınız.. Cevap hakkı doğup, iş polemiklere girerse gereken yapılacaktır
arkadaşım karışıcak bişey yok 20 haziranda açmıştı konuyu çok üstüne gittiler diye yayından kaldırtttı birde bugün yeniden açtı aynı konuyu busefer de yayından kaldırıldı .
yardıma ihtiyacı olan arkadaşın açtığı konulara bakarsanız çokta mağdur durumda olmadığını ğörürsünüz ......insanların iyi niyetini lütfen sömürmeyiniz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?