Kızına yardım konusu açan Bayan...

Mert0403

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
613
41
98
43
merhaba arkadaşlar yazıyı sürekli kaldırdıkları için ben ekliyorum levestoriy21 adına yazıyorum.

bu arkadaşın yardım edin konulu yazısı sürekli yayından kaldırılıyor bu insanın yardıma ihtiyacı varken görmezden geliniyor lütfen bu kişinin iki tane çocuğu var iki adet günahsız bebek. neden yapmış iki tane şudur budur bunları geçin insanları yargılamayın olmuş olmuştur ki acıklamıştı sağlık nedenleri yüzünden doktor yapalım demiş olmuş. bu insaniyet namına yapılcak yardımdır kızcağız parada istemiyor çocuklarımızın giyilmiş eski kiyafetlerini istiyor ben yolladım dolapta durup küfleneceğine birinin bebeği giysin ilerde çöp olcağına birinin hayır duasını aldım çokda rahatım. boşuna polemik yaratmayalım yardım etmek isteyen insanlar özeline msj atsın inanmayanlarda boşuna cvp yazmasın. bu arada eskiden durumum iyiydi demiş olabilir bak şimdi kötü olmuş ilerde toparlanır inş. yani benim durumum iyi bana bişey olmaz gibilerinden dşünmeyin insanın hayatta başına neler gelebilir kimse bilmez. birde inanmayanları evine davet etti arkadaşş inanmayan arkadaşlar hanfendi kapılarını bize açıyor gidip görür yardım edersiniz madem bu kadar ön yargılı bakıyorsunuz.bazı arkadaşlar kızın üzerine çok gitmişler şuanda bebeğine sütü yetmiyor bukadar sıkıntı içindeyken birde mama masrafı eklendi.lütfen kırıcı şeyleri buraya yazmayın
saygılar

saygılar

tanıdıklarıma soracağım varsa bende çevemdeki arkadaşlarımda yardımlarını esirgemez...
Allah yardımcısı olsun kimseyi yargımak hadimiz değildir....

ılgili kişi banlandı mı?
Siz açtınız bu başlığı ve neden kitlendi konusu..
Gayet güzel herkes yardımcı olmaya çalışıyordu öyle hatılıyorum ben.
Konular neden kitlendi?

tanıdıklarıma soracağım varsa bende çevemdeki arkadaşlarımda yardımlarını esirgemez...
Allah yardımcısı olsun kimseyi yargımak hadimiz değildir....

amin canım yani yardım etmek kötü bişey değil başınızın gözünüzün sadakkası olur

bu arada arkadaşın giycek kiyafeti dahi yok eşortmanlarla idare ediyor ama kızları için yardim istiyor 3 yaşındaki kızıda hasta omuriliğinde kist varmış şimdi bebeğine guatr olabilir demişler elinde raporları var isterseniz buraya ekliycek sizleri inandırmak için.

bebis desteginden oturu kutluyorum seni hemfikirim...

İlgili kişi banlandı mı?
Konular neden kitlendi?

yaklaşık 10 dak önce yine açtı ama konuyu yayından kaldırdılar.

o yüzden ben açım tekrar umarım buda yayından kalkmaz

bebis desteginden oturu kutluyorum seni hemfikirim...

teşekkürler ki ben eski konusuna yorum bile yapmadım direk özeline adresini yaz oğlumun kiyafetlerini istersen yollıyım dedim bir gün sonra yolladım birini yargılamadan yardım ediceksiniz yoksa o yardımın hiçbir anlamı yok haksızmıyım
:1hug:

İlgili kişi banlandı mı?
Konular neden kitlendi?

cnm ben banlanmadım sadece açtığım konu çok ama çok farklı yerlere çekildi.kendi isteğimle kapattırdım konumu.konu yardımlaşmadan çıkıp çok farklı yönlere gitmeye başlamıştı o yüzden kapattırdım kilitlenmedi yani

yaklaşık 10 dak önce yine açtı ama konuyu yayından kaldırdılar.

o yüzden ben açım tekrar umarım buda yayından kalkmaz

kafam karıştı birazcık..
neyse herşey geldi mi üstüste gelir..
hastalık,parasızlık..
Allah yardımcınız olsun.
Çocuklara bakacak biri olsaydı da çalışsaydınız keşke..

Hiç bir üyeyi zan altında bırakmadan mesajlarınızı yazınız.. Cevap hakkı doğup, iş polemiklere girerse gereken yapılacaktır

kafam karıştı birazcık..
neyse herşey geldi mi üstüste gelir..
hastalık,parasızlık..
Allah yardımcınız olsun.
Çocuklara bakacak biri olsaydı da çalışsaydınız keşke..

arkadaşım karışıcak bişey yok 20 haziranda açmıştı konuyu çok üstüne gittiler diye yayından kaldırtttı birde bugün yeniden açtı aynı konuyu busefer de yayından kaldırıldı .
bende bu sefer ben açayım bu arkadaşın yardıma ihtiyacı var diye yeniden konuyu gündeme getirdim .

saol

sadaka demeyelimde zorda olan birine yardım iyelim bugün birine yarın bize Allah düşürmesin ama ne olacağımız belli değil hayat bu.....
bebişlerin hasta olmasına çok üzüldümmafoldumben

a.s.a.s.
Hiç bir üyeyi zan altında bırakmadan mesajlarınızı yazınız.. Cevap hakkı doğup, iş polemiklere girerse gereken yapılacaktır

öyle bir derdimiz yok benim derdim bu arkadaşın çocuklarına yardım etmek siz polemik yaratan arkadaşların yazılarını engeller silerseniz polemik oluşmaz.a.s.

arkadaşım karışıcak bişey yok 20 haziranda açmıştı konuyu çok üstüne gittiler diye yayından kaldırtttı birde bugün yeniden açtı aynı konuyu busefer de yayından kaldırıldı .

bende zaten yayındna kaldırılması kısmına takıldım..
Az önce mod geldi gördünüz,konu hala açık,az önce niye kapattılar onu merak ettim,hepsi bu..

yardıma ihtiyacı olan arkadaşın açtığı konulara bakarsanız çokta mağdur durumda olmadığını ğörürsünüz ......insanların iyi niyetini lütfen sömürmeyiniz.....

yardıma ihtiyacı olan arkadaşın açtığı konulara bakarsanız çokta mağdur durumda olmadığını ğörürsünüz ......insanların iyi niyetini lütfen sömürmeyiniz.....

kimsenin iyi niyeti sömürülmiyor daha öncede demişti arkadaş başkasına yardım için konu açtığını yardım etmiyceksenizde lütfen başkalrın etmesine engel olmayınız
a.s.

benımde Çocuklarımın kıyafetlerı var e hersene ben ıhtıyacı olanlara verırım helalı hoŞ olsun Çok yenı aldıĞım Şeylerı bıle vermıŞımdır ve vermeyede devam edeceĞım ,bu arkadaŞ baŞkası ıÇın aÇtıysa sÖzÜm yok zaten keŞke yanımızda olsada versek destek olsak

bugün iyiyiz diye yarında iyi olacaz gibi düşünmemeliyiz. dünya hali bu. benimde bebişim olsaydı kıyafetlerini gönderirdim. yeğeniminkileride zaten başka ihtiyacı olan aileye veriyoruz sürekli. allah yardımcın olsun mevlam sütünü çoğaltsınki bebişine yetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…