Tuvalet Eğitimi kizimla wc günlüğümz

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
gece kızım uyuduktan sonra 1 kez kaldırıp çişe tuttuyorum bi daha kaldırmıyorum çok şükür kazamız gece yok gündüz resmen çişe gitmeye üşeniyor ya naapcam bilmiyorum
Uyuduktan kaç saat sonra kaldırıyorsun bizimki bir de yatmadan hemen önce yaklaşık 2 bardak süt içiyor onu kesmek de istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum:KK43:

Uyuduktan kaç saat sonra kaldırıyorsun bizimki bir de yatmadan hemen önce yaklaşık 2 bardak süt içiyor onu kesmek de istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum:KK43:
yok canım kesme 2 saat sonra kaldır yapar o çişini yoksa sıkışır çocuk bn hep öyle yapıyorum uyuyor 2 saat en fazla 3 saat sonra kaldırıyorum eğer çok su içmişse yoksa kaldırmıyorum gece uyanırsa kaldırıp götürüyorum

Cok soguk cnm ya bide hastaliktan kurtulamadik tekrar trkrar napcama karar veremedim..yyarin halasi ve babaanne geliyo onlar varken baslarm belki. Useniyorum da açıkçası

Benimde 3 yaşında kızım var. Tuvalete gitmeye hevesli gidiyor oturuyor ama yapmıyor dakikalarca bekliyorum yok. 25 20 dk. Oturuyor sonra anne bitti deyip kalkıyoruz. Geçen sabah kalkar kalkmaz götürdüm 50 dk bekledik yok daha sonra bezine çişini yaptı ne yapmam gerek bilemiyorum.

Benimde 3 yaşında kızım var. Tuvalete gitmeye hevesli gidiyor oturuyor ama yapmıyor dakikalarca bekliyorum yok. 25 20 dk. Oturuyor sonra anne bitti deyip kalkıyoruz. Geçen sabah kalkar kalkmaz götürdüm 50 dk bekledik yok daha sonra bezine çişini yaptı ne yapmam gerek bilemiyorum.
Bir kere tuvalet Eğitimine başlamayı karar verdiysen bezi hiç Bağlama en azından uyanıkken abartmadan ödülle kandırabilirsin mesela bir tane yada iki tane bonibon. Eğer çişini yaparsan sana süpriz var ödül var diyerek ilk çişini yapmasınınsağlayabilirsin sonra inşallah gerisi gelecektir. Altına yapsada bezi Bağlama yaparsa da kızmamaya çalış sadece bunun yanlış bişey OLDUĞUNU anlatmaya çalış kolay gelsin

Hanımlar herkese hayırlı cumalar. Arkadaşlar benimde kızım 27 aylık bugün 2.günümüz dün başladık sorup duruyorum varmı die yok dio sonrada bi bakiom altına yapmış anne çiş geldi dio yapınca yada geldi geldi dio koştur koştur gidiyoz oturuyoz yapmıyo bitti dio aferin bak yapmamissin ama bi dahakine gelince geliriz anneciğim falan dio rum gecede bağlamadin bütün gece kalkıp kontrol ettim hiç yapmadı gece sabah kacirinca uyanmış anne geldi dio bi baktım yapmış. Lazimligina daha hic yapmadı kızlar hatta tuvalete bazen beraber oturuyoz bakalım daha tık yok.:) insiallah brbişlerimiz bir anca önce öğrenir allah onların bizimde yardımcımız olsun kızlar bi öneriniz varsa ltfn yazarmısınız:))

Hanımlar herkese hayırlı cumalar. Arkadaşlar benimde kızım 27 aylık bugün 2.günümüz dün başladık sorup duruyorum varmı die yok dio sonrada bi bakiom altına yapmış anne çiş geldi dio yapınca yada geldi geldi dio koştur koştur gidiyoz oturuyoz yapmıyo bitti dio aferin bak yapmamissin ama bi dahakine gelince geliriz anneciğim falan dio rum gecede bağlamadin bütün gece kalkıp kontrol ettim hiç yapmadı gece sabah kacirinca uyanmış anne geldi dio bi baktım yapmış. Lazimligina daha hic yapmadı kızlar hatta tuvalete bazen beraber oturuyoz bakalım daha tık yok.:) insiallah brbişlerimiz bir anca önce öğrenir allah onların bizimde yardımcımız olsun kızlar bi öneriniz varsa ltfn yazarmısınız:))
Kolay gelsin cnm eğer tuvalete gitmede sıkıntı yoksa bırak lazımlıkla uğraşma direk tuvalete alıştır senin için daha kolay olur bu yaşadıkların gayet normal Şeyler o Yüzden panik yok biraz vaktini alır ama yukardaki Mesajları baştan sona okursan en azından nasıl bir yol izlemen gerektiğini sen ve Kızın belirlersin çünkü kızını sen bizden daha iyi tanıyorsun ve neye nasıl tepki vereceğini sen çok daha iyi bilirsin maşallah gece bir sıkıntı yokmuş madem sabah kalkar kalkmaz yapıyor o zaman onun uyanmasını beklemeden git sen uyandır ve tuvalete oturt o zaman sorun ortadan kalkar inşallah eğitiminiz en kısa zamanda tamamlanır tekrar kolay gelsin:KK66:

Arkadaşlar bugün bizim eğitimde 35. Günümüz. Yanlış hatırlamıyorsam 4 gündür hiç kaza olmadı maşallah . 2 gündür kızım lazımlığı içeri taşımıyor hep banyoya gidiyoruz. Dün anne çişim geldi dedi hadi gidelim dedim. TV nin karşısını gösterip burda yapacam dedi. Allahtan fazla inatlaşmadı bir şekilde ikna edip banyoya götürdüm ve artık burda yapmamız gerektiğini anlatmaya çalıştım.di

Arkadaşlar bugün bizim eğitimde 35. Günümüz. Yanlış hatırlamıyorsam 4 gündür hiç kaza olmadı maşallah . 2 gündür kızım lazımlığı içeri taşımıyor hep banyoya gidiyoruz. Dün anne çişim geldi dedi hadi gidelim dedim. TV nin karşısını gösterip burda yapacam dedi. Allahtan fazla inatlaşmadı bir şekilde ikna edip banyoya götürdüm ve artık burda yapmamız gerektiğini anlatmaya çalıştım.di
2 gündür lazımlığı ve klozeti gösterip buraya mı yapacaksın buraya mı diye soruyorum bazen lazımlığı gösteriyor ama genellikle klozete yapıyor. Bu hafta sonu lazımlığı tamamen ortadan kaldırmayı düşünüyorum. Acaba erken mi bir hafta daha mı beklesem yada hiç beklemeden direk lazımlığı ortadan mı kaldırsam karar veremedim. Acaba nasıl yapayım sizler ne dersiniz????

Kolay gelsin cnm eğer tuvalete gitmede sıkıntı yoksa bırak lazımlıkla uğraşma direk tuvalete alıştır senin için daha kolay olur bu yaşadıkların gayet normal Şeyler o Yüzden panik yok biraz vaktini alır ama yukardaki Mesajları baştan sona okursan en azından nasıl bir yol izlemen gerektiğini sen ve Kızın belirlersin çünkü kızını sen bizden daha iyi tanıyorsun ve neye nasıl tepki vereceğini sen çok daha iyi bilirsin maşallah gece bir sıkıntı yokmuş madem sabah kalkar kalkmaz yapıyor o zaman onun uyanmasını beklemeden git sen uyandır ve tuvalete oturt o zaman sorun ortadan kalkar inşallah eğitiminiz en kısa zamanda tamamlanır tekrar kolay gelsin:KK66:
Saolasin arkadaşım zor bir süreç evet allah yavrularımızada bizede kolaylık versin insiallah.dediğin gibi sabah uyandirmayi denicem bide gece kaldırmayı denedim ama gönlü olmadı hiç kalkmaya ben kontrol ettim hep bi kaza yoktu bütün gece:))) şuanda war deyip gidiyoruz ama yapmadan bitti dio bide gör yapmış gibi temizliyor kapağını kapatıyor falan bende teşvik için ugrasiom işte kardeşim dün beş dakikada bi kere oturttum tam yeni geldik tuvaletten hop saldı bizimki geldi dio bide walla bakalım ikinci günümüz kardeşim insiallah atlatcaz cevabın ve ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim canm

:KK73:Valla arkadaşım madem genelde tuvalete yapıyo ozaman kaldır Lazimliginı boşuna aklı bari karışmasın maşallah artık baya alışmış nasıl olsa hemde Lazimligina çok alışmadan direk tuvalete gider sanada onada daha kolaylık olur herhalde ayyyy bizde görüş inşallah halay çekcem inanki

:KK73:Valla arkadaşım madem genelde tuvalete yapıyo ozaman kaldır Lazimliginı boşuna aklı bari karışmasın maşallah artık baya alışmış nasıl olsa hemde Lazimligina çok alışmadan direk tuvalete gider sanada onada daha kolaylık olur herhalde ayyyy bizde görüş inşallah halay çekcem inanki
Ay cnm Valla 25 gün öncesine kadar bende Kafayı yiyecektim nerdeyse :confused:bunları yaşayacağımı söyleselerdi inanmazdım öğrenmeseydi bizimki öğrenmezdi. :KK70:Mesajları okuduysan neler yaşadığımı az çok anlarsın. Umarım sizinki bizimki kadar uzun sürmez. Şimdi işteyim Lazımlık işini de eve gidince bir durum Değerlendirmesi yapıp karar vereyim artık karşındaki robot değil işte deneme yanılma ile öğreniyoruz anneliği

Ayyy yaaa acelr etmeyelm canlar hayrlisyla ogrencrkler insallh.zamn alicak tabii ki.ana vesoncum siz hallettinz masallh ya darısı gecenin basina

X