Merhaba arkadaşlar...
20 haftalık hamileyim. Henüz eşimle düşünme aşamasındayız, aslında hamile kaldığımı öğrendiğimden beri isim listemizde fazla değişiklik olmadı. Birkaç isim içimize sindi ortak olarak. Bunlar:
-Nisan: Bahar mevsimini, çiçekleri ve yeniden doğuşu çağrıştırdığı için çok hoşumuza gidiyor.
-Simay: Eşimle evlenmeden önce şaka ile karışık muhabbet ederken kızımız olursa kararlaştırdığımız isimdi. Gümüş gibi parlak ay anlamında.
-Selen: Bu ismi koyarsak Selen Su şeklinde koymamız konusunda eşim çok ısrarcı. Bu isim de hoşuma gidiyor. Müjde, varlık, bolluk, sel gibi coşkun kimse anlamına geliyor.
-Işık: Bu da benim anlam olarak sevdiğim isimlerden. Ama bir isim olarak nasıl geliyor kulağa bilmiyorum.
-Armin: Barış ve özgürlük yanlısı olan kimse anlamında. Aslında kızımızı biz de böyle yetiştirmek istiyoruz. Kulağa hoş geliyor, ama erkek ismi diye geçiyor isim sözlüklerinde.
Neyse çok uzatmayayım.
Bu isimlerin size ne çağrıştırdığını merak ediyorum. Hiçbiri zaten duyulmamış, seyrek isimler değil. En çok hangisini sevmediniz, veya direkt eleyin dediğiniz bir isim var mı?
Biz şu anda hiçbirinden vazgeçemiyoruz o yüzden artık biraz büyüklerin ve arkadaşlarımızın fikirlerini alıyoruz.
Sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum kızlar :)
Sevgiler,
İyi günlerrrr