Doğuma Hazırlık Kızımıza seçtiğimiz isimlere yorum yapabilir misiniz :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Armin deyince aklima bir oyuncu bayan geliyor.
muhteşem yüzyıl Armin-Malkoçoğlu efsane sahneleri vardı

Çok sağ olun kızlar yorumlarınız için.

Her isme eşit yakınlıktayız sanırım.
Simay ve Nisan diyenler çoğunlukta şu an. Ama Nisan koymayı çok anlamsız bulanlar da olmuş.
Armin evet erkek ismi gibi duyuluyor ama Siminru Siminru ben de bu dizide görmüştüm şimdi siz yazınca aklıma geldi. Hoş da bir bayanmış :)

Belki iki isim de koyabiliriz. Ben çok soğuk bakıyordum kendim de iki isimliyim ama eşim 2 isim koymayı hiç sorun etmiyor.

Zor iş isim koymak. Oğlumda bu kadar zorlanmamıştık. Kız isimlerinde daha çok seçenek var.

deniztir deniztir canımnn çok armin i beğendim. hatta benimde düşündüğüm isimlerden biriydi kız olursa bizim cinsiyet hala belli değil. anlamı daen güzel olan o bence. keşke hepimiz çocuklarımızı o şekilde büyütebilsek . benim iki arkadaşım da kızlarının adını armin koydu. o yüzden koymayacam :KK43:

Çoook sağ olun yorumlar için öpüyorum sizleri.

deniztir deniztir canımnn çok armin i beğendim. hatta benimde düşündüğüm isimlerden biriydi kız olursa bizim cinsiyet hala belli değil. anlamı daen güzel olan o bence. keşke hepimiz çocuklarımızı o şekilde büyütebilsek . benim iki arkadaşım da kızlarının adını armin koydu. o yüzden koymayacam :KK43:
Aa ne tesadüf aslında çok yaygın bir isim değil ama iki arkadaşın koymuş. :)
Bakalım cinsiyeti ne bebişin. Çok seçenek var isim konusunda, mutlaka başka güzel isimler de bulursun içine sinen.

Bende Nisan ağır basıyor ama eşimde Armin. İkisi aradında kaldık.
Armin Nisan/Nisan Armin bu da güzel bir kombin olmuyor maalesef :)

-Nisan: Bahar mevsimini, çiçekleri ve yeniden doğuşu çağrıştırdığı için çok hoşumuza gidiyor.
-Simay: Eşimle evlenmeden önce şaka ile karışık muhabbet ederken kızımız olursa kararlaştırdığımız isimdi. Gümüş gibi parlak ay anlamında.

Nisan çok güzel gerçekten ve eğer kızım olursa biz de Masal koyacağız Allahın izniyle..
Merhaba nisan güzel evet bende 12 haftalık hamile yim daha ogrenmemize çok sanırım cinsiyetini ben hiç erkek ismi düşünmedim am kız olur sa aysima çok güzel anlamida ay yüzlü demek

Yorumlar için herkese teşekkür ederim.
Çok yardımcı oldu bize.

Başka fikirlere de açığım... :-)

X