Kızımıza isim bulmakta zorlanıyoruz ve çok kararsızız bize yardım eder misiniz?

nesekus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
245
0
96
41
İstanbul
[sıze=2]
merhabalar kızlar

artık kızımızın bizimle buluşmasına az kaldı ama halen biz isimde karar veremedik.

Araştırdıkça,sitelerde yorumlar okudukça kafamız allak bullak oldu.

Ilk bebeğimiz isminin anlamlı,kulağa hoş gelen,ileride dalga konusu olmayacak, kısa ve sade bir isim olmasını istiyoruz.(çok istedik galiba :)

şuan her yerde her bebekte neredeyse aynı isimler var.

Bizim aklımızda olan ilk isim öykü..... Ama bu isimin anlamı sadece hikaye anlamında kulağa çok hoş gelmesi bizi cezbeti ve bir eksi yönü daha yakınlarımızda olanlar öykü ismini taşıyanların çok inatçı bir bebek olacağı yönünde....

şu aralar aklımızda beyza ismi var......bunun anlamıda saf çok beyaz tertemiz günahlardan arınmış anlamında....beyza ismi hakkında yapılan yorumlar ise hanımefendi sakin bir kişiliğe sahip olur vs deniliyor.

Işte bu sebeplerden dolayı sizlerin yardımına ihtiyacımız var.biliyorum bu bizim kararımız olacak ama sizlerden fikir almak istiyorum...

Bize yardım edebilir misiniz
[/sıze]

iki isim arasından bence beyza öyküyü çok beğenmiyorum ben.gerçekten tanıdğım beyzalar hep iyi akıllı kızlardı olmadı 2 isim koyuverin
bende kızıma isim ararken asya isimini çok beğeniyordum ama aklıma hep asya (şarkıcı) gelince kendisini pek sevmediğimden vazgeçtik.

Zelal (berrak, açık, şeffaf)
Lisa (kuşların yeri)
Pelin (ağaç yaprakları gibi narin)
Berfin (kardelen çiçeği)
Şilan (kuşburnu çiçeği)
Hazal (ceylan)
Dilan (düğün)
bunlar benim şuan aklıma gelen ve çok beğendiğim isimler :) eğer ilerde bi kızım olursa mutlak bu isimlerden birini koyucam :)

fikirlerin için çok teşekkürler dikkate alacağım
beyza önde :)

çok teşekkür ederim devamını tüm arkadaşlardan beklıyorum ...

Beğendiğim isimleri yazıyorum canım

Erva sare zumra berra buglem eslem ve en sevdiğim elvin....

Ben Gülle başlayan isimleri seviyorum ama ben de kararsız kalıyorum

Gül sena

Gül Seda

Gül Banu

Gül sima
Gül Banu dışındakilerin ilki farsça ikincisi Arapça oluyor Gül Banu da şu meşhur diziden dolayı itici gelmeye başladı...

Sena dua demek

Seda ses demek

Banu kadın demek

Sima yüz demek

Zehra ismini de çok beğeniyorum ama bir kısa isim bulabilsek yanına belki daha hoş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…