• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızımıza hala isim arıyoruz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımıza hala isim arıyoruz

• Aybüke

• Almila

• Esila

• Sare

• Hanzade

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

bse35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
51
21
88
Arkadaşlar hergün Yen'i bir isim buluyoruz kafamız iyice karıştı yardımcı olur musunuz ?

Aybükeye verdim oyumu çunki diger isimler çok yaygın hemen hemen heryerde,Aybüke benim çocuklugumda olan isimlerden 90lar o daha cazip geldi,İlayda' yıda öneririm canım:KK54:

Aybükeye verdim oyumu çunki diger isimler çok yaygın hemen hemen heryerde,Aybüke benim çocuklugumda olan isimlerden 90lar o daha cazip geldi,İlayda' yıda öneririm canım:KK54:
Katiliyorum :) Eski turk isimleri bana her zaman cazip ve anlamli gelmistir.

Aybüke hanzade agir isim. Aybuke az bulunuyor ama guzel bir kiz ismi degil bence. Hanzadeyi begeniyorum. Kizlara naif kibar isimleri daha yakistiriyorum. Sare de kibar bir isim kulaga hos geliyor. Hazel isminide begeniyorum. Degisik az bulunsn isim ariyorsan.

Aybüke hanzade agir isim. Aybuke az bulunuyor ama guzel bir kiz ismi degil bence. Hanzadeyi begeniyorum. Kizlara naif kibar isimleri daha yakistiriyorum. Sare de kibar bir isim kulaga hos geliyor. Hazel isminide begeniyorum. Degisik az bulunsn isim ariyorsan.
Hepsi bi şekilde beğeniliyor Buda daha kafa karıştırıyor açıkcası.sare şu sıra çok kişide var sadece o hoşuma gitmiyor

Back