• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımız olacak hadı isim bulalım :)

ceydam1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
16
0
36
Eskişehir
arkadaşlar merhaba
allah ızın verırse temmuzda kızımız olacak ama malum sımdıden ısım dusunmeye basladık daha once cok duyulmamıs,anlamlı hatta ıkı ısım bıle olabılır ısım teklıflerınızı beklıyorum

En sevdigim kiz isimleri sunlar Toprak ...sudem...Duru ... Ceylin ...Ela ebrar benimde oglum var aras koyduk ama bi gun kizim olursa toprak koyarim heralde bu arada allah kucagina almayi nasip etsin

ALLAH sağsalim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin evladını AMİN
benim ilerde bir kızım olursa ikra koymayı düşünüyorum ama nasip tabii ki beğendiğim bir isimdir:34:

bende kız çocuğu sahibi olmayı çok istiyorum eger kızım olursa adını İclal Naz koyucam sana da öneririm :) Ve senden ricam hamilelerin duasi kabul olur lütfen benim içinde dua et biran önce bende hamile kalıp sağlıklı ve güzel kız sahibi oliyim :)

canm ben kızım olursa die isim listesi yaptım kendime göre daha senle paylasııym belki begenirsin bazılarını :16:

ceylin berra
dila
helin
zişan
zerya
zelal
asmin
hivda
şeval
alya beren
Beren Elis
dila melek
eylül beren
rana ikbal
rozerin
ruken
buglem
sare
eylül
deren
beliz
nisan
sezgi
belinay
rana
beril
şimal
minel
evin

benimde kızım olacak şu isimleri düşünüyorum
derin
berrak
armin
elvin
idil

Eslem: Allah yoluna kendini adayan.
Begüm: hükümdar prenses.
Bengisu: ölümsüzlük suyu.

En beğendiğim isimler bunlar. Allah analı-babalı büyütsün:)

Benim de kızım olacak Allah nasip ederse kız olacağını öğrendiğimiz anda karar verdik ismine ''Irmak'' güzel kızım benim :16:

benim de kızımmı olacak oğlummu belli değil ama isimleri belli :) kızım olursa ela ismini çok istiyorum.. hem kibar hem kısa hemde söylenmesi çok hoş geliyor kulağa :)) diğer seçeneklerim de miray, nursima, nil beyza, melike, selin ve hatice :))

he bi de unuttum bihruze ismini çok beğenmiştim ama biraz ağır bir isim.. belki bepenirsin yazayım dedim..

benim kızımın adı bilge :) begüm diye düşünmüştük önce ama çok duymuştuk o ismi son zamanlarda vazgeçtik sonra.

Defne, Eda, Simge ,Zeynep, Elif , Özge ,Gamze bunlarda benim favori kız isimlerim

Back