Bebek İkinci El kızımınyatak,oyuncak,giyim gibi eşyalarını satışa çıkardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnm playkool yaramaz toplar satildimi satilmadiysa almak istiyorum

satılmadı elimde görmek isterseniz bana özelden bir numara bırakın görüşelim ne dersiniz
bumu cnm elındekı model tabı özelden numaramı yazıyım whatsapınız varsa ordanda resım gonderebılırsınız

5 dak takıldım. ben esk. yolundayım. mailen tel yazarsanız görüşelim alayım ben ürünü

elinizde başka oyuncak varmı aktivite masası gibi,oyun çadırı vs.

valla çok şey varda resim filan ekleyemiyorum.bir de oyuncak şu an evde ben işteyim ulus da yarın alacaksanız getireyim bir de almak istediğiniz şeyleri listelerseniz onları da göreme imkanınız olur

valla çok şey varda resim filan ekleyemiyorum.bir de oyuncak şu an evde ben işteyim ulus da yarın alacaksanız getireyim bir de almak istediğiniz şeyleri listelerseniz onları da göreme imkanınız olur
cnm urunu kac kısıye satıyorsun? bana numara gonder dedın satılmadı dedın sımdı baskasına gonderıyım dıyorsun

cnm urunu kac kısıye satıyorsun? bana numara gonder dedın satılmadı dedın sımdı baskasına gonderıyım dıyorsun

valla sizden ses çıkmayınca arkadaş da istedi kimseye bişey vermedim zaten iş yerindeyim yarın vericem paniğe gerek yok

valla sizden ses çıkmayınca arkadaş da istedi kimseye bişey vermedim zaten iş yerindeyim yarın vericem paniğe gerek yok
panik yapmıyorum cnm ben ozelden numaramıda gonderdım zaten resımlerı gonderırsenız almak ıstıyorum dedım..baska ne dıyebılırım kı

Telimi yazmıştım aramanı bekliyorum.
Biz arkadaşla sizden önce görüşüyorduk net görüşme zamanı belli olmadıgı için herhalde satılmadı dedi

arkadaşlar neşeli toplar satılmıştır.ilgilenenlere teşekkür ederim

yatağın resimleerini görebilir miyim?

özelden mail adresimi gönderdim. oraya resimleri gönderir misimniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…