• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızımın yüzü kızarıyor :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
arkadaşlar kızım 2.5 yaşında pazaresi gününden beri yüzü kızarıyor birazda sıcak tahrişmi diye bekliyorum ama geçmedi sabah yoktu akşam geçti ama temin yine bir yanağının küçük bölümünde yine var neden ola bilir acaba böyle bir durumla karşılaşan varmı doktora getiriyim diyorum ama çocuk doktoru anlarmıki yardımlarınızı bekliyorum acil

arkadaşlar kızım 2.5 yaşında pazaresi gününden beri yüzü kızarıyor birazda sıcak tahrişmi diye bekliyorum ama geçmedi sabah yoktu akşam geçti ama temin yine bir yanağının küçük bölümünde yine var neden ola bilir acaba böyle bir durumla karşılaşan varmı doktora getiriyim diyorum ama çocuk doktoru anlarmıki yardımlarınızı bekliyorum acil

canım cok gecmiş olsun.kıyafetlerini ütülüyormusun benim kızımın genelde ondan olur.dogum yaptıgımda hemşire söylemişti kıyafetlerini yıkamadan ütülemeden giydirmeyin demişti.bulundugu oda cok sıcaksa isilikte olabilir sen yinede bi dr götür.

Back