• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın yoğurda alerjisi var:(

firefly38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
180
3
116
Kızlar , kızım 6 aylık ,halen anne sütüyle besliyorum.Kilosuda iyi olduğu için ek gıdaya ufak ufak geçiyoruz.Bugün ilkkez yoğurt tattırdım.Dudak kenarları,çenesi yani yoğurdun değdiği yerler kızardı.Doktorumuz alerjisi olabirilir 1 ay sonra tekrar dene dedi.Bu tip bir sıkıntısı olan var mı?Gecer mi? Tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Tşk.:çok üzgünüm:

canim zaten 1 yasina kadar bebeklere iinek sütü önerilmiyorki sen nasil yaptin yogurdu bazi arkadasalr devam mamasiyla yapiyor

ayrica sadece agzinin kenarlari kizardiysa bence alerji degildir cünkü benim oglumdada oluyordu yemek yedikten sonra kasigin deydigi yerler kizariyordu cok hassas ciltrei o yüzden oluyor

canim zaten 1 yasina kadar bebeklere iinek sütü önerilmiyorki sen nasil yaptin yogurdu bazi arkadasalr devam mamasiyla yapiyor

Tatlım , doktorumuz evde yapılan yoğurt daha ekşimsi olacağı için önce diğer yoğurtlarla dene ki daha rahat alışsın dedi.Bende İçimin doğal yoğurduyla Baybmix in bebekler için olan büyüme yoğurdunu denedim.

Tatlım , doktorumuz evde yapılan yoğurt daha ekşimsi olacağı için önce diğer yoğurtlarla dene ki daha rahat alışsın dedi.Bende İçimin doğal yoğurduyla Baybmix in bebekler için olan büyüme yoğurdunu denedim.

allah Allah cok ilginc geldi bana dogrusu hemde hazir yogurt sasirdim gercekten her kafadn bi ses cikiyo insan kime inanacak sasiriyo valla

Back