• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımın yaş grubu hakkında sizinde fikrinizi almak istedim kızlar

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
158
Gaziantep
öncelikle herkese merhaba 3 yaş 7 aylık bir kızım var.tam 1 yıldır kreşe gidiyor çalıstıgımdan dolayı.gecen yıl öğretmeni çok sevdiği için ve yapılan bir takım testlerde yaşından büyük bir tutum sergilediği için ve kreşin aile danışmanı öyle uygun gördüğü için kızım 2-3 yaş grubuna gitmesi gerekirken 3-4 yaş grubuna gitti.öğretmenini çok sevdiği için ufak tefek aksaklıklar yaşadıgımız halde bu grubu değiştirmedik.bazı konularda diğerlerinden geride kaldı,bazı durumlarda isyan etti ama öğretmeninden de ayrılmak istemedi.bu yıl öğretmeni okuldan ayrıldı.kreş ile görüştüm nasıl olsa öğretmeni okuldan ayrıldı bu grupta kalsın yani arkadaşlarının oldugu gruba değilde normal yaşıtlarının oldugu yani 3-4 yaşı tekrar etsin dedim okul müdürü arkadaşlarından da ayrılırsa daha kötü olur ama zaten çocuğumuz üstesinden gelebilecek kapasitede desede aklım çok karıştı ne kadar uyum sağlamaya çalışsada kendinden 1 yaş büyüklerle aynı sınıfta oldugu için bazen bocalıyor nasıl olsa öğretmenide değişti diyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.aile danışmanına yeniden test yaptırmak istiyorum ama testlerde yaşının üstünde çıkıyor.sizce ne yapmalıyım.

benim oğlum da geçen sene 5_6 yaş gurubuna gitti.3_4 yaşa gitmesi gerekirken...anaokulu yeni açılmıştı tek bir sınıf vardı öğretmeni bocalayabilir dedi.ama vermek zorundaydık..ve çok da güzel uyum sağladı..hiç problem yaşamadı..ve çok da şey öğrendi..ben çok memnun kaldım..ben verin derim.ama evladınızı da en iyi siz tanırsınız..

benim oğlum da geçen sene 5_6 yaş gurubuna gitti.3_4 yaşa gitmesi gerekirken...anaokulu yeni açılmıştı tek bir sınıf vardı öğretmeni bocalayabilir dedi.ama vermek zorundaydık..ve çok da güzel uyum sağladı..hiç problem yaşamadı..ve çok da şey öğrendi..ben çok memnun kaldım..ben verin derim.ama evladınızı da en iyi siz tanırsınız..

teşekkür ederim cevabınız için.az önce öğretmeni ile görüştüm cok uyumlu oldugunu söyledi bakalım bir iki hafta daha bekleyecegiz.

Back