• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kızımın ve oğlumun küçülenleri

adıdas eşefman takımları bedenı ve fıyatını öğrenebılırmıyım

erkek fotolarındakı mavı tırıko vaıkıkı yelek ve onun ustundekı kapsonlu bırde kız fotolarıın ıcınde 9 fto kapsonlu pembe fıyat ve bedenlerını yazarmısın :40::40:

erkek fotolarındakı mavı tırıko vaıkıkı yelek ve onun ustundekı kapsonlu bırde kız fotolarıın ıcınde 9 fto kapsonlu pembe fıyat ve bedenlerını yazarmısın :40::40:

fotoğraflardan sonra hepsinin beden ve fiyatlarını yazdım ordan bakarsanız çünkü hangi ürünleri sordugunuzu anlamadım

bunlardan bahsedıyom $ye.jpg $is.jpg $ip.jpg $image.jpg :40::40::40:beden ve fıyatları nı ogrenebılırmıyım

cnm malesef onlar bıze kucuk belkı eşofmanlar bıle olmıycak ondada tereddutum var aslında boy kaç eşofmanların bız 17 aya gırdık ama boyumuz 74 cm minyon tıplıyız bıraz

cnm malesef onlar bıze kucuk belkı eşofmanlar bıle olmıycak ondada tereddutum var aslında boy kaç eşofmanların bız 17 aya gırdık ama boyumuz 74 cm minyon tıplıyız bıraz

aaaa olmaz o zaman benim kız 14 aylık ona olmuyor

Back