• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kızımın ve oğlumun eskitemedikleri

resim çıkmadı büyüklüğünden dolayı.sorun cevaplarım,gerçi çok karıştırdım .olsun

hamile kıyafetlerinin ücreti toplam 30tl ve 4-5 parça galiba değil mi. yenilerdir herhalde gibi görünüyor. bir de beden tutuyor ama acaba aylara göre genişlikleri uyar mı? ben dar giymiyorum ve pantolon üstü uzun giyiyorum (örtülüyüm)

ekim-6.ayım
kasım-7
aralık-8
ocak-9.ay, ve daha 4.ayda 5 kilo aldım:( epey büyüycek gibi duruyor. bu aylarda giyim için genişlikleri ve kalınlıkları uygun mu? bursadayım ben keşke görebilme olanağım olsaydı, siz nerdesiniz bilmiyorum ama olur diyosanız da görmeden alcaz mecbur:)

3 şişme siyah pembe mavi kalpli yelek 5 6 yaş
28.yeşil kapşonlu bady ve uzun kollu mor kolları pembe kalpli tşörtü satılmadıysa alabilirmiyim

tabi canım bana adres bilgilerini at hemen göndereceğim.aylinhalide@hotmail.com ya da özelden

Son düzenleme:
çocuk ikili mont ,kazak,çoğu lcw üstler satıldı.kız taytlar ,gri kapşonlu kazak,yeşil üst,mor wenice ,gri wenice satıldı.alan güle güle ku
llansın

2,7,10,14,17,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,31,32,33 satıldı.erkek için 2 gömlek ,kot şort var.kız için 2 yelek ,salopet,2 elbise,eşofman takımı
gelinlik var.

Son düzenleme:
olanlar 1 kot elbise zara dan alındı ,1 kapri kumaş var ve resimdekiler

hamilelikler 40-42 beden kışlık 1 pantalon ve 5 üst 30tl güncel

hamilelikler 1 lcw penye bluz 1lcw pantalon 1 sevenhill uzun tunik şeklinde kazak 1 tunik 1 lacivert gömlek hepsi 30 tl.resimdeki kahverengi dğümeli satıldı

Back