Tuvalet Eğitimi Kızımın Tuvalete alışması

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Dranas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
3.248
4
0
Ankara
Kızım 2 yaş üç ay tuvalet konusunda kendisinin hazır olmasını bekledim.
Lazımlık aldım sıcak bakmadı bir de tuvalete takılan oturak aldım ama onu da istemedi
Ben de daha hazır değil diye tuvalet mevzusunu kapattım ama geçen anne lazımlığa yapacağım dedi çıkardım bir beş dk oturdu ve çişini yaptı
Kendi de çok mutlu oldu tekrar bezini taktım ama aklıma takılan bundan sonra ne yapacağım hafta içi annem bakıyor kış mevsimi diye tuvalete sıcak bakmıyor yaza alışır diyor.
Bir de gittiğim yerlerde lazımlık mı taşıyacağım:26:

Alışana kadar bez bağlarsın bir yere giderken alıştıktan sonra kendisi söyler zaten anne çişim geldi diye tuvalete götürür ihtiyacını giderirsin yola falan çıkarken tuvalete götüremeyeceğin yerlere giderken yine bez bağlarsın ama şimdiden yavaş yavaş alışması lazım bak hazır kendisi söylemiş alıştırmaya başlayın şimdi bıraktırırsanız sonradan kendisi istemeyebilir mazallah 5 yaşına gelip bez bağlatan dayımın oğlu var başlarda ailesi alıştırmadı şimdi kendisi bırakmıyor .

bence hazır kendi söylemişken çok zorlamadan deneyin bi süre 1-2 hafta bezle alıştırmaya çalışın sonra ters tepki vermiyorsa tamamen çıkartın ama bi daha bağlamayın benim oğlumda 28 aylık 2 aydır başladık öğrenmeye tuvalet olan yerlere örneğin alışveriş merkezine giderken wc adaptörünü yanıma alıyorum çişi gelince gidip yapıyoruz arabamızdada küçük tuvalet şeklinde lazımlığımız var yolda çişi gelirrse ona poşet geçirip yaptırıyorum arabanın içinde ama geçen gün parka gittik çişim geldi dedi ordaki wc çok pisti bende mecburen pet şişeye yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…