Çocuk Hastalıkları Kızımın tüm vucudu kaşınıyor başına gelenlerden çözüm önerileri rica ediyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
çok geçmiş olsun umarım devasını bulursunuz çok can sıkıcı bir durum

Valla yıllarca çektiğim doktot doktor gezip kurtulamadığım kaşıntılarımdan bentonit kili içerek ve beslenmemi biraz değiştirerek tamamen kurtuldum. İsterseniz özelden detaylı yazarım. Geçmiş olsun.

Bendede var ürtiker anjiodem de oldu bende dayanılır gibi değildi. Am a doktorun biri lenflerle ilgili dedi korkumdan gitmedim hâlâ daha

Maalesef benım oğlumda 4 yıldır kasınıyor gıtmedıgım doktor kalmadı yapmadığım düzen degısıklıgı kalmadı ama nafıle kremler vs yok çare bulamadım lutfen sız bulursanız benı unutmayın bana yazın caresını gecmıs olsun

Merhaba, ben daha yeni kudeşen oldum 2 ay falan oluyor başlayalı. Evde bentonit kil vardı , dün kullanmaya başladım bugün de sizin yazınızı okudum. Bana yardımcı olur musunuz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…