- 5 Haziran 2021
- 7
- 1
- 33
- Konu Sahibi Mavi beyaz kelebek
Merhaba arkadaşlar. 2019 yılı mayıs ayında gece saat 12 de. Tam kızımı uyutmak üzereyken kızım birden " anne açıyor " diye ağlayarak önünü tuttu ve daha sonraları çişini yapamadı her yapacağı zaman anne yanıyor diyordu. Dk götürdük ve mantar dedi krem verdi geçmedi. Sonra ileri zamanlarda kaşınmaya başladı dk bu yaşlarda normal cinsel arayışta dedi ( bu arada kızım 3 yaşında ) ne yapmamız gerekir diye sorduk ve üzerine düşmeyin ilgisini dağıtın dedi aynısını yaptım olmadı ilerleyen zamanlarda kızımın poposunun etrafında beyazlıklar oluşmaya başladı. Cildiye bölümüne gittik ve vitiligo olduğunu söyledi. Çocuk dk göstermemiz gerektiğini TSH ina vitamin değerlerine bakilabilecegini söyledi. Gittik TSH 750 lerdeydi. Labaratuvar hatası olabileceğini söylediler ama hasimato olabileceğini de söylediler. Alman labaratuvar i var Ataşehir'de oraya gittik TSH 17 lerdeydi. Sonra çocuk dk tekrar gelip gosterdik bizi her ihtimale karşı endokrin e sevk etti. O da bi tahlil istedi 3. Tahlili yaptırdık ve şimdi o da 900 lerde. Artık ne yapmalıyım bilmiyorum. Salı günü gideceğiz dk a. Çinko vitamin ilacı balık yağı gibi ilaçlar kullaniyoruz Başına böle talihsiZ olay gelen varmı. Allah rızası için yardım edin yol gösterin.