kizim 6 ay icinde 3 kere idrar yollarinda iltihaplanma yasadi..en sonunda sorun nerden kaynaklandigini ögrenmek icin baska cocuk doktoruna gittim..ultrasondan bakti doktor böbreklerine ve sol böbreyinin dogustan gelismedigini veya idrar yollarinda bir tikaniklik oldugunu söyledi...gerekirse sol böbreyinin alinmasi gerekeceyini söyledi..tabi soke oldum..o gün rahat edemedim acile gittik..ordada kesin birsey söyleyemediler...sonra bu ayin 18.de röntgen cekimi icin randevu aldim hastaneden...röntgenden daha belli ve net söyleyeceklermis...kizim daha 3 yasinda...cok üzgünüm..doktorun söyledikleri aklima geldikce gözyaslarimi tutamiyorum..uykularim kaciyor..kafami yinede fazla takmamaya calisiyorum..
kizlar sizden ögrenmek istedigim sey böyle bir durumu yasayan varmi..yada cocugu tek böbregiyle yasayan varmi aranizda veya cevrenizde...eyer varsa nelere dikkat etmek gerekiyo..
hakıne şükret benimki daha kötü doğuştan 2 böbreğide hasta nakil beklior benii,küçücük ellerinden kan alıp duruolar canım nasıl yanıyor,keşke tek böbreği olsaydıda böle nakil beklemeseydik,;(bize mucize lazım.