kızımın saçlarını kestik. vicdan azabı çekiyorum.

Oğlumda terleme problemi olduğu için sürekli kestiriyoruz, 2 ayda gene kulak arkasına gelecek kadar uzuyor. Sıfıra vurmadık ama, birazcık daha uzun.
3 ayda bence toka takacak kadar uzar.
Hem neden vicdan azabı çekiyorsunuz, geri dönülmez bir şey yapmadınız ki :)

İnş dediginiz gibi bizimki de hemencecik uzar :)
Ben regl dönemi öncesi kestim. O yüzden olaya çok duygusal baktım sanirim

Benimde saçlarımı küçükken sıfıra vurmuşlar. Allahım bir gür bir gür :KK70: Maşallah.
Kökü kendisinde, çıkar tabiiki en yakın zamanda. Üzmeyin kendnizi bebeğinizin rahat olması çok daha iyi iki tel saçtan...

Buraya yeni üye oldum iyi ki de olmuşum. Çevremdeki insanlardan daha iyi niyetli insanlar var.
Sağ olun desteğiniz için.
Amin canım allah acılarını göstermesin.
Amin cnm..yarin sabah esimle tatile çıkıyoruz ve yola cikmadan evvel kızımın saçlarını kestiricez :) cesaret aldım cnm senden, yazın serin serin gezer kizim saçı terletmez iste kendisini ne guzel :) şapka takarim nolcak :)

İlk
Amin cnm..yarin sabah esimle tatile çıkıyoruz ve yola cikmadan evvel kızımın saçlarını kestiricez :) cesaret aldım cnm senden, yazın serin serin gezer kizim saçı terletmez iste kendisini ne guzel :) şapka takarim nolcak :)
İlk gün bir değişik geliyor insan yadırgıyor ama sonra alışıyor. Daha önce kafası çok terledi. Şimdi hiç terlemeyi. İsilik leri azaldı. Yani tavsiye ederim
Bu arada size de cesaret vermeme sevindim. İyi tatiller size :KK66:

İlk

İlk gün bir değişik geliyor insan yadırgıyor ama sonra alışıyor. Daha önce kafası çok terledi. Şimdi hiç terlemeyi. İsilik leri azaldı. Yani tavsiye ederim
Bu arada size de cesaret vermeme sevindim. İyi tatiller size :KK66:
Teşekkür ederim :) başka konularda görüşmek dileğiyle :)

Benimkini annemler hiç kesmemiş şimdi saçlarım kedi kuyruğu gibi :KK70:
daha küçükken saçlarını kestirmek lazım hatta biraz duracak yaşa gelsin usturaya vurdurun ben çok acısını çekiyorum.

Slm arkadaşlar...
17 aylık kızım var. Hem çok isilik oldu. Hemde saçları ince telli ve biçimsiz diye dün gece saçlarını 0 vara vurduk kendimi çok kötü hissediyorum. Ne kadar da uzar?
Biraz sürer ama uzadığını fark etmicen bile gözün alışıcak iyi yapmışsın bacım üzme kendini bebek o daha gür çıkar saçları hatırlamazda ama daha iyi hissetmek istersen bandana tak

X