• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın sacları..

dertlisezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2.317
11
156
merhaba kızlar,
benım sorunum kızımın sacları. fotoda da gordugunuz uzere kızımın sacları baya var bu ıkı ylık halı.sımdı 3 ayık oldu sacları ensesınde sag ve sol sakak kısımları da saclı baya.yuzustu yatarken saga sola cevırıyor kfasnı.sacları gozune gırıyor ve cok terlıyor.
acaba kestırsem bıraz kısaltsam sorun olurmu henuz 3 aylık ama saclarından muzdarıbız
fıkrı olan varmı?

benimkide öyleydi cnm biz kazıdık ama aylarca asker gibi gezdi..tam eski halini alması uzun sürdü..bir sürü kel,ondan sonra diken gibi saçlarla gezdi çok pişman olduk valla..şimdiki aklım olsa asla dokunmazdım

tam kazıtmasanda kısaltabilirsin tabi.tahminim bir sakıncası yoktur.belki kuaföre gidemez ama kendinde kesebilirsin azcık

maşallah:nazar:
biraz uçlarından alabilirsin.kuaföre bile götürmene gerek yok.genelde bebişlerin saçları dökülür seninkinin çoğalmış:)

ayyy ne şeker ya...fotoyu görünce bilgisayar ekranına iyice bir yaklaşmışım...çok tatlı maşallah...
:71:
bence kendin kes....ilk saçı..belki bir kısmını da hatıra diye saklayabilirsin..(ben öyle yapacağım)..

merhaba kızlar :)
su an annemlerın yanında memleketteyım.benım ve annemın kuaforunu eve cagırdık ense ve yanlardan yan heryerınden sacları kesıldı kızımın bı kısmını sakladım bı kısmı dıyorum cunku kuforun benım annemın ve kuaforun arkadasının bıle heryerı sac ıcındeydı.:76:

ay maşallah çok sevimli valla ben sezeryandan sonra kendime gelip çocuğu kucağıma verdiklerinde şok oldum hiç bu kadar saçlı ve simsiyah saçlı özellikle bi bebek beklemiyodum çünki (babası gibi ben kumralım) şimdi ama baya alnının ik tarafı açıldı döküldüler ama hala uzun maşallah seninki kadar değil tabi

sacının kesılmıs halını ve eskı halını koucam ama koyamıyorum yardım edenını oolursa eklerım kızlr :D

benim kızımda oldkça saçlı..hatta doktorum ilk defa böyle bi çocuk doğurrtuum demişti..kızım hastaneye maskot olmuştu..peruklu bebek deyip durdular..bi diş hekimi arkkadaşımız saçlı bebeklerin sağlıklı olduklarını söylemişti..yani o saçlar bebeklerimizin sağlıklı olduğunun göstergesiymiş.endişelenme..

bızım doktr da oyle dıyordu canım ama cok rAHATSIZ oluyordu kestırdık. sımdı bıle uzun hala.gorenler aa kestırmeytın sakın boyle guzel dıyorlar,yav daha dun kestırdık dıyoruız :))

Back