- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi scooby-doo
-
benim kızımla yaşıtlar ilkokul bire gidiyordu sanırım aynı şekilde dökülme oldu çok hastalandı antibiyotik bitirdik bizde 6-7 kutu bitkiseli normali zor bir süreçti saçları çok uzun tahliller temiz çinko kullanıyoruz ZİNCO adı turuncu kutulu şimdilik azaldı ama bakalımMerhaba herkese kızım 7 yaşında son 20 gündür saçları dökülüyor oluk oluk bir dökülme değil fakat tarakda taradığımda 2-3 tel saç olurken şuan 9-10 tel saç oluyor.kan tahlillerini yaptırdım hemogram,tsh,vitaminler,mineraller,ferritin hepsi normal çıktı.doktor destek amaçlı çinko verdi 10 gündür kullanıyoruz bi değişiklik yok hergün 1 yumurta yesin dedi selenyum biotin falan varmış yumurtada bu şekilde olan var mı geçtiyse nasıl geçti önerilere açığım doktor stres yapmış olabilir dedi.birde bu sene okula gittiği için çok sık hasta oldu 5-6 kutu antibiyotik kullandık her ay doktordaydık üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordu acaba antibiyotik kullanımından olmuş olabilir mi?ateşli hastalıklardan 3-4 ay sonra bile saç dökülmesi olabiliyormuş sizinde bu şekilde tecrübeniz varsa bilgi edinmek isterim.
Aynen ilkokul 1 e gidiyor 2 ye geçti çok uzun değil öyle beline kadar değil ama kısada değil omuzlarından 1 karış aşağıda öyle diyim.bize de aynı şuruptan verdi ZİNCO fort yazıyor ne kadardır kullanıyorsunuz çinkoyu ne kadar sürede fayda gösteriyor acababenim kızımla yaşıtlar ilkokul bire gidiyordu sanırım aynı şekilde dökülme oldu çok hastalandı antibiyotik bitirdik bizde 6-7 kutu bitkiseli normali zor bir süreçti saçları çok uzun tahliller temiz çinko kullanıyoruz ZİNCO adı turuncu kutulu şimdilik azaldı ama bakalım
Siz çocuk doktoruna mı götürdünüz dermatolojiye mi?1 aya yakındır kullanıyoruz 2 temmuzda kontrole götüreceğim devam ettirirmi bilemiyorum
Çocuk doktoruna sordum ama dermatolojiye yönlendirmedi gerek yok dedi siz?Siz çocuk doktoruna mı götürdünüz dermatolojiye mi?
Aynı şekilde çocuk doktoruna götürdüm herşeyi normal çıktığı için yönlendirmedi stresede girmiş olabilir dedi.birde şey okudum bu yaşlarda bebeklik saçları da dökülebiliyormuş hani bir saç telinin ömrü 6-7 yılmış ya mantıklı geldi ama bilemedimÇocuk doktoruna sordum ama dermatolojiye yönlendirmedi gerek yok dedi siz?
Düzelir inşallah ben gittiğimde farklı birşey önerirse paylaşırım burası açık kalırsa eğerAynı şekilde çocuk doktoruna götürdüm herşeyi normal çıktığı için yönlendirmedi stresede girmiş olabilir dedi.birde şey okudum bu yaşlarda bebeklik saçları da dökülebiliyormuş hani bir saç telinin ömrü 6-7 yılmış ya mantıklı geldi ama bilemedim
Çocuk doktoruna sordum ama dermatolojiye yönlendirmedi gerek yok dedi siz?
Çok sağolun inşallah düzelir insan strese giriyor çünküDüzelir inşallah ben gittiğimde farklı birşey önerirse paylaşırım burası açık kalırsa eğer
Benimde kızımın saçları çok dökülüyordu. Hem normal tarayınca hemde banyoda tararken ama maşallah saçlar kalçaya kadardı. Omuzlarının üzeride kestirince çok şükür dökülne kalmadı.Kestirmeyi deneyebilirsiniz aslında uzun değilse bile ucundan kestirin birazcıkMerhaba herkese kızım 7 yaşında son 20 gündür saçları dökülüyor oluk oluk bir dökülme değil fakat tarakda taradığımda 2-3 tel saç olurken şuan 9-10 tel saç oluyor.kan tahlillerini yaptırdım hemogram,tsh,vitaminler,mineraller,ferritin hepsi normal çıktı.doktor destek amaçlı çinko verdi 10 gündür kullanıyoruz bi değişiklik yok hergün 1 yumurta yesin dedi selenyum biotin falan varmış yumurtada bu şekilde olan var mı geçtiyse nasıl geçti önerilere açığım doktor stres yapmış olabilir dedi.birde bu sene okula gittiği için çok sık hasta oldu 5-6 kutu antibiyotik kullandık her ay doktordaydık üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordu acaba antibiyotik kullanımından olmuş olabilir mi?ateşli hastalıklardan 3-4 ay sonra bile saç dökülmesi olabiliyormuş sizinde bu şekilde tecrübeniz varsa bilgi edinmek isterim.
Çok teşekkürler cevabınız için öyle kalçasına kadar değil ama uzun yinede saçları.yılbaşında kestirmiştim hızlı uzadı yine kestiriyim o zaman şöyle 2 parmak kadar iyi gelir belkiBenimde kızımın saçları çok dökülüyordu. Hem normal tarayınca hemde banyoda tararken ama maşallah saçlar kalçaya kadardı. Omuzlarının üzeride kestirince çok şükür dökülne kalmadı.Kestirmeyi deneyebilirsiniz aslında uzun değilse bile ucundan kestirin birazcık
Rica ederim. Aynen öyle bence de rahatlar belki kesilincehemde kırıkları giderÇok teşekkürler cevabınız için öyle kalçasına kadar değil ama uzun yinede saçları.yılbaşında kestirmiştim hızlı uzadı yine kestiriyim o zaman şöyle 2 parmak kadar iyi gelir belki
Merhaba herkese kızım 7 yaşında son 20 gündür saçları dökülüyor oluk oluk bir dökülme değil fakat tarakda taradığımda 2-3 tel saç olurken şuan 9-10 tel saç oluyor.kan tahlillerini yaptırdım hemogram,tsh,vitaminler,mineraller,ferritin hepsi normal çıktı.doktor destek amaçlı çinko verdi 10 gündür kullanıyoruz bi değişiklik yok hergün 1 yumurta yesin dedi selenyum biotin falan varmış yumurtada bu şekilde olan var mı geçtiyse nasıl geçti önerilere açığım doktor stres yapmış olabilir dedi.birde bu sene okula gittiği için çok sık hasta oldu 5-6 kutu antibiyotik kullandık her ay doktordaydık üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordu acaba antibiyotik kullanımından olmuş olabilir mi?ateşli hastalıklardan 3-4 ay sonra bile saç dökülmesi olabiliyormuş sizinde bu şekilde tecrübeniz varsa bilgi edinmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?